A tüszőrepesztő injekció már kiürülhetett a szervezetemből, ha 9 nappal ezelőtt kaptam?
Nekem a tüszőrepesztő beadás után a 10. napon negatív volt a teszt, rá 5 napra pedig pozitív! :)
Pér nap múlva ismételd meg, az a biztos! A te esetedben nem lehet tudni, hogy miért pozitív a teszt.
10+2 km
Szia!
Én az elmúlt hónapban jártam így. 13 nappal a tüszőrepesztő után teszteltem egy 25-ös teszttel, és halvány pozitív lett. Örültem, mint majom a farkának, mert úgy tudtam, hogy 10 nap alatt kiürül a 10e egység a szervezetből. A következő napon is csináltam egyet, amin már szinte semmi nem látszott. Persze pár nap múlva meg is jött. Hatalmas csalódás volt!
Szorítok, hogy Nálad jó vége legyen a sztorinak. Én csinálnék 2 nap múlva még egy tesztet, ha erősödik, akkor esélyes a dolog.
Köszönöm, kedvesek vagytok!
Most türelmesen várok még pár napot és tesztelek újra.
Ha erősödik a csík akkor reménykedhetek.
De nem szeretném beleélni magam, mert akkor nagy csalódás lenne, ha mégiscsak a szuritól pozitív a tesztem.
3. válaszoló vagyok
Teszteltél újra? Mi lett az eredmény? Írd meg feltétlen, ha lehet gratulálni!
Szia! Ma reggel teszteltem és negatív lett.
Így már biztos, hogy a tüszőrepesztő injekció miatt volt pozitív a tesztem.
A hasam is egyre jobban görcsöl és már jelentkezett a vizes folyás is, így már letettem róla, hogy sikerül. Bízom benne, hogy a következő inszemmel sikerrel járunk.
Csak ez a várakozás nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!