Mi lehet velem? Baba vagy betegség?
Figyelt kérdés
Annyira félek, hogy meg fog jönni. Holnapra nem várom. Mióta együtt voltunk a párommal szinte folyamatosan fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, meg mindkét petefészkem, mintha két kővel teli zacskó lenne feszít nyom. Már arra gondolok talán valami betegséget kaptam el. Szokott ilyen lenni a teherbeesés? Vagy beteg vagyok?2012. márc. 12. 13:13
1/3 anonim válasza:
Az tuti, hogy ne rettegj ennyire, mert se a babának nem tesz jót, sem a ciklusaidnak!!! Nyugi! Nekem is (és sok mindenkinek még)fájdogált a hasam, mikor jött volna a nemvárt, végül a gólya jött! :)
Szerintem nem vagy beteg, de holnap reggel első pisiből már lehet halvány+ teszted, ha babás vagy! Ha -lett és mégsem jött meg, csinálj 2 nap múlva új tesztet, ha akkor is negatív lenne, akkor menj el dokihoz(persze csak, ha pontosak a ciklusaid). Én ezt tenném!
És nyugodj meg!!
2/3 anonim válasza:
Ne aggódjál, én is hasonlót érzek és én meg tegnapra nem vártam. Úgy érzem, mintha meg akarna jönni, csak enyhébben érzem és néha pecsételek, de nem tud megjönni valamiért, meg feszít ott lent hasam, érzem hogy tele van és nem tud megjönni. Soha nem szokott késni, de most már késik. Én holnap ellövök egy tesztet, ha nem lesz változás. Ha te holnapra nem várod, akkor még azt bírd ki, majd rá 2 napra csinálj te is egy tesztet ha nem jönne meg!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Alig aludtam. Forgolódtam, és izzadtam, mint mikor meg szokott jönni, enyhe fájdalom, nem igazán görcs, de az alapérzet a menstuáció előtti feszkós érzés. Még semmi, de majd megírom. Szorítsatok :)A teszttel még várok.
2012. márc. 13. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!