Terhesség, vagy felfázás? Érdemes egyáltalán tesztelnem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Néhány napja (10-én) múlt el az utolsó mensim, ami szokatlanul rövid volt, és viszonylag kevés mennyiségű. A szokásos hasi görcsök se jelentkeztek, előtte 3 nappal kicsit fájt a hasam, és ennyi.
Azóta enyhe barnás folyásom van, és folyamatos felfázásérzetem, ami nem múlik el. Máskor 1-2 nap alatt rendbe tesz a tea és a felfázás elleni homeo-s bogyóm, de most mintha be se szedném.
Megváltozott a hőségérzetem is, de nem vagyok lázas. Émelygek, aztán rám tör az éhség, majd pár falat után újra émelygés.
Viszont legalább tegnaptól a torkom is fáj, ezért vagyok bizonytalan. Érdemes egyáltalán tesztelnem szerintetek, vagy ez csak sima felfázás-torokfájás?
2014. nov. 13. 15:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak valami vírust szedtél össze. Ezek nem terhes tünetek, ha véreztél, akkor meg pláne nem. De ha attól megnyugszol, csinálj tesztet, szerintem felesleges.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, köszönöm a megerősítést! Valószínű benyaltam egy kis vírust, és már az bujkált bennem, amikor megvolt, ezért lehetett "rövid és kevés". Csak annyi mindent lehet olvasni a neten, és kajak megtaláltam a felfázást és a barnázást, mint terhességi tünetet.
2014. nov. 13. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!