Az aktus után 4 héttel (6hetes lennék) Már biztosat mutat a terhességi teszt csík?
KÖSZÖNÖM, HA SZAKÍTASZ RÁM IDŐT!
A mensim meg volt, 6 napig és viszonylag normálisan is. Azóta mindenféle terhességi (vagy hormonális/felfázás) tüneteket érzek: mellfájdalom, 2 hete szurkál az alhasam, nyomásra fáj középen. Hányingerem is volt/ez lehet pszichés/. A hőm normális, mensi előtt leesett, megjött majd újból felment 37-re 1-2 napra, de azóta mindig 36 körül mozog. A mensim elmúlása után, 1 hete 2 negatívat teszteltem, az egyiket reggeli vizeletből. Ma, aktus után 4 héttel tesztelek újat. /x-epillel/ ez már biztosat mutat? Köszönöm szépen!:)
Szerintem csak hőemelkedésed van, a többi pedig pszichés :)
Meg miért aggódsz ennyire? "Hiba" történt a védekezéskor?
szerintem menj el nőgyógyászhoz és majd ő megmondja, és meg is nyugszol!
18 évesen nem akarsz babát, akkor miért nem védekeztél, vagy ha a védekezésnél csúszott be a hiba akkor miért nem sürgősségi tabi? Persze megeshet, hogy tablettát szedsz és mellett esel teherbe, de akkor az már peh...
Huh hát ezt én sem tudom, de nagyon félek. Annyi "nem mutatta ki 10 teszt sem" sztorit olvasni itt...
Ezért lennék rá kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!