Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy felfázás?

Terhesség vagy felfázás?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a párommal, pár hónapja próbálkozunk. November 15. -én volt meg utoljára a mensim, most pár napja görcsöl az alhasam. Elmentem orvoshoz mert azt hittem felfázás, de azt mondta biztos nem az. Szerintetek mégis csak az lehet vagy esetleg tényleg baba? Naptár szerint negyedikén kellene megjönnie.
2015. nov. 29. 15:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

19 napos a ciklusod???

Az egy csöppet rövid ahhoz, hogy jó esélyetek legyen.

2015. nov. 29. 15:50
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen,az utolsó és az azelőtti annyi volt.De előtte változó.
2015. nov. 29. 15:51
 3/23 anonim ***** válasza:

Hát szerintem sem biztos,hogy jót jelent az ilyen rövid ciklus.

Esélyeket latolgatni mér korai szerintem.

2015. nov. 29. 15:58
 4/23 anonim ***** válasza:
Szerintem még korai a teszt, akkor is ha terhes vagy. Legalább 2 hetet várj vele. De nekem is az egyik legelső jel az volt, hogy állandóan pisilni jártam, de nem társult hozzá tipikus felfázás tünete. Nem akarok hiú ábrándokat ébreszteni, csak a tapasztalatom írtam le.
2015. nov. 29. 16:14
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem társul hozzá más felfázási tünet a hasi fájáson kívül,pisilni amúgy is sokszor járok.Csak furcsa,mert ilyen még nem volt velem.Tesztelni még biztosan nem fogok.Most ahogy számolgattam az jellemzi a ciklusom hogy az egyik hónap 19 napos a másik huszonegynehány,aztán megint 19 megint huszonegynehány aztán megint 19...
2015. nov. 29. 16:35
 6/23 anonim ***** válasza:

Ha terhes is lennél (szívből kívánom) akkor is csak pár napja lehetett az ovulációd, még nem ágyazódott be, így jelei sem lehetnek.

Igazából még azt is el tudom képzelni, hogy most ovulálsz (normál ciklusban nagyjából most lenne itt az ideje), az okozhat méh- és/vagy petefészek görcsöket.

2015. nov. 29. 16:37
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen,akár az is lehet,a ciklus.hu naptár szerint az már 11 napja volt,de nyilván nem biztos és lehet most van.
2015. nov. 29. 16:59
 8/23 A kérdező kommentje:
Bocsi,november 15.én már elmúlt!
2015. nov. 29. 16:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem november 15.-én jött meg hanem akkor már elmúlt!
2015. nov. 29. 17:00
 10/23 mandiga ***** válasza:

Ezek szerint november 10-e körül jött meg. Mindig az első nap a fontos, mert a hossz is változó, lehet 3-5 napos is.

Szerintem holnap tesztelhetnél egy érzékennyel.

A ciklusaid nagyon rövidek, viszont sosem lehet tudni, lehet baba is. Ha nem sikerül pár hónap alatt összehozni a babát, én azért elmennék ez miatt orvoshoz.

2015. nov. 29. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!