Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor szeretnetek babat,...

Mikor szeretnetek babat, fiucskat vagy kislanyt szeretnetek?

Figyelt kérdés
es miert ? :D

2015. nov. 29. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi már nagyon szeretnénk de 1 éve nem sikerül. :( Az elején még a kisfiút szerettünk volna de már fél éve úgy vagyunk vele hogy teljesen mindegy, az a lényeg hogy sikerüljön és egészséges legyen. :(
2015. nov. 29. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem is borzalmas ha felnőtt ember nem képes kilépni a gyerek körüli világból. A gyerekkel is máshogy beszélek és felnőtt emberekkel is máshogy. Hülyének is néznének ha a boltban kérnék egy kis "gyümit", meg "cocahusit".

25 eves koromban már terveztem a babát, de csak később sikerült teherbe esni. Mindegy volt, hogy lány vagy fiú.

2015. nov. 29. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:

2 honap mulva szeretnenk belevagni, remelem hamar sikerul majd teherbe esnem.

Van mar ket fiunk, igy logikus lenne, ha lanyt szeretnek, de nemreg volt egy vetelesem, igy most en abszolut fuggetlen vagyok. Mindegy, hogy fiu, vagy lany, csak ne veszituk el meg egy gyereket.

2015. nov. 29. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Fura, de eddig csak fiút tudtam elképzelni, két fiunk van eddig. Most mondtam pont, hogy már lányt is el tudnék képzelni, de a fiúnak jobban örülnék még mindig.
2015. nov. 29. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Aji, Kari, iszi-eszi, jàtszi? :D
2015. nov. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!