Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor szeretnetek babat,...

Mikor szeretnetek babat, fiucskat vagy kislanyt szeretnetek?

Figyelt kérdés
es miert ? :D

2015. nov. 29. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Már van egy kisfiam. Mindig is egy kicsit fiú "párti " voltam. De attól a pillanattól kezdve, hogy megtudtam, hogy babát várok, csak az volt a fontos, hogy egészséges legyen, és mindegy volt, hogy milyen nemű lesz.
2015. nov. 29. 11:20
 2/15 A kérdező kommentje:
tudom hogy az a fontos , hogy egeszseges legyen , de en inkabb kislanyt szeretnek a kozeljovoben ! :D
2015. nov. 29. 11:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Fő az egészség, ez tény.... Viszont nemtudom miért de a vágyam egy pici lány :) A megérzésem pedig valamiért az hogy kisfiú lesz :) Úgyhogy nagyon várjuk már hogy kiderüljön :) Bárhogy is legyen nagyoon nagyoon várjuk és örülünk neki :) 12+5 hkm
2015. nov. 29. 11:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
én inkább kislányt szeretnék, de én akkor már örülni fogok, ha végre sikerül, és ha egészséges lesz, a neme majdnem mellékes. akár fiú lesz akár lány, mi ugyan úgy fogjuk szeretni :)
2015. nov. 29. 11:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Elsőte is kislànyt szerettem volna, de megbékéltem a tudattal, hogy bizony misfiú, úgy voltam vele, hogy nem.baj, legalàbb lesz a kislànynak egy nagy, erős bàtyja, milyen jó. Aztán most a màsodik is fiú lesz :) Na, itt tovàbb duzzogtam (kb. 3 napig). Az elsőnél akkor éreztem igazàn, hogy mindegy, milyen nemű, amikor vérezni kezdtem, és azon aggódtunk, megmarad-e. Most azzal vìgasztalom magam, hogy nekik jobb lesz, 2 fiú jobban elvan együtt, mint egy vegyespàros, főleg, hogy majdnem 4,5 év korkül. lesz köztünk.
2015. nov. 29. 11:37
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Én csak azt szeretném, ha a kérdezők nem gügyögnének. Nekem fiam van, nem fiUcskam.
2015. nov. 29. 11:40
 7/15 anonim ***** válasza:

Most szeretnénk :) próbálkozunk egy ideje.

Mindegy, csak sikerüljön és egészséges legyen.

Kislányokat jobban lehet öltöztetni. Jobban megérteném nagyobb korában, hiszen én is átmentem azokon tiniként, fiatalként, amiket ő fog. De nagyon félteném.

Fiúk vagányabbak. Nagyon cukik tudnak lenni. De félnék, hogy tiniként nem fogom megérteni. Viszont van, amiben nem annyira félteném, mint egy lányt.

Szóval mindegy, mindkét esetben imádni fogjuk :) Mondjuk az ideális az, hogyha lenne egy lány is és egy fiú is :)

2015. nov. 29. 12:06
 8/15 anonim ***** válasza:
39%
Kedves 6-os ... ezért kár volt ide pötyögni a hozzászólásod :) Mindenkinek szíve joga hogy hogyan hívja/becézi. Mivel nem rögtön egy serdülő korban lévő emberkéről beszélünk ezért nyugodtan lehet akár fiúcska is :) és hogy megnyugodj és picilányt szeretnék, de nem bánom ha fiúcska lesz ;)
2015. nov. 29. 12:07
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

fiút szerettem volna, mivel a családban csak lányok vannak, szeretném ha tovább vinné az apja nevét.

Ráadásul valahogy mindig is jobban kijöttem a fiúkkal, a kislányok olyan kajlák, hisztisek.

Aztán persze lányom lett, most vagyunk a tesó projekten, most is fiút szeretnék.

Viszont már nagyon örülök hogy van egy lányom, el se tudnám képzelni nélküle az életem :) nagyon szeretem, de mások lány gyermekeiről nem változott meg a véleményem...bár nyilván az enyémnek is lesz kajla időszaka...tudom, a fiúk is kajlák, de valahogy én fiús anyukának képzeltem el magam.

2015. nov. 29. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Én fiút szeretnék , de igazából ne legyen gond az a lényeg. Múlt héten töltöttem a 12. Hetet :)
2015. nov. 29. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!