Ki nem varja 4-5 re szeretnetek ti is pozitivat vegre tesztelni mar? *^▁^*
Én!
5-én van a férjem szülinapja, jó lenne pozi teszttel meglepni!
Egy hónapja én is ugyanígy izgultam, és olyan sokan drukkoltak nekem, hogy szeretném most ezt a drukkot visszaadni, mert tudom, hogy milyen jól esik! :)
Szóval drukkolok nagyon!!!! :)
6+5 hkm
Gratulalok utolso kismami #^_^
En is varom nagyon hogy vajon sikerult e a babuci.
Kozel 3 eve varunk ra.
Tunet valakinek van?
Első vagyok!
Nincs még, és nem is keresgélem. Nekünk még ez csak a 2. hónapunk lenne, és kistesó!
A múlthónapban túlzásba vittem, ovutesztelgettem összevissza, folyamatosan néztem,hogy vajon milyen a folyásom stb.
Ebben a hónapban most nem is volt időm vele foglalkozni, az ünnepek miatt.
Annyit észrevettem,hogy talán hamarabb lehet most ovum, mert nekem egyértelmű tünetei vannak, és most mintha hamarabb észleletem volna. Általában 30 napos ciklusaim vannak.
3 év? Hú az nem kevés? De gondolom, akkor dokinál már jártatok?
Csatlakoznék ha lehet.
Igaz én 31-re vagy elsejére nem várom.
Én is beállok közétek. :)
3-a körül lenne esedékes a mensim, de nagyon remélem, hogy az új évet inkább egy szép pozitív teszttel kezdhetem!!!
...kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, mert ma pecsételni kezdtem...
DRUKKOLOK MINDENKINEK! :)
KOszonom hogy valaszoltatok lanyok,kivanom hogy mindenki pozitiv teszttel legyen boldogabb. ^_^||
Az ujj evben
+_+
En is anyira varom mar izgatott vagyok, alig varom mar a babucit hogy kopogtason.
Sziasztok
En is 3.-ra nem varom! Drukkolok mindenkinek!:)
Ma volt egy fura tesztem de turelmesnek kell lennem!! Nem konnyu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!