Elmaradt mensi után hányadik napon teszteltél pozitívat?
Figyelt kérdés
Szombaton kellett volna megjönnie, teszteltem a héten, igaz, délután, de negatív.
Kinek mikor lett pozitív a teszt?
2014. dec. 5. 08:48
2/9 anonim válasza:
Nekem előtte egy nappal, de én csak azért teszteltem, mert tudtam, hogy korábban volt peteérésem (hőgörbéztem, és már 13 napja szépen fent volt a hőm). Lehet, hogy neked később fogant :)
4/9 anonim válasza:
Nekem utána 4 nappal lett pozitív! Pont december 6. volt tavaly :).
6/9 anonim válasza:
8 nappal később, de előtte nem teszteltem mert a havim nem rendszeres így nem volt furcsa hogy késik.
De 8 nappal később is csak halvány pozitív volt.
7/9 anonim válasza:
Már előtte 2 nappal is halvány pozi volt, de mikor egy napot késett, akkor használtam el a digit. Clearblue-t és már kiírta, hogy 1-2 hét.
8/9 anonim válasza:
Nekem előtte 2 nappal erős pozi lett. Nem hittem hogy én is abba a kategóriába tartozom, akiknek ilyen hamar kimutatja! :)
9/9 Zoé08 válasza:
Én is aznap teszteltem ;) halvány pozi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!