Pozitivat teszteltel es megis jott?
A barnázás/enyhe vérzés még belefér.
Ha erős a vérzés (mint egy normális menzesz), esetleg még görcsöl is (nem mindenkinek) akkor jó eséllyel elment a baba.
Utána érdemes dokival megnézetni, hogy rendesen kiürült-e.
Ha vetélés lesz belőle, akkor ne bánkódj, az ilyen korai vetéléseknek a többsége genetikai rendellenesség miatt ér véget, úgyhogy ez jobb is így.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
itt az én kérdésem...ebbe minden benne van...rakás szarok ezek a tesztek..
Kedves utolsó!
Nem feltétlenül a tesztek hibásak, sajnos ilyenkor általában vetélés van a dologban. Ezért is nem érdemes túl korán tesztelni:(
Egyébként sajnálom, ami Veled történt, szerintem keress egy másik orvost, mert lehet, hogy kicsit jobban ki kellene vizsgálni...
másolok akkor neked valamit :)
Téves eredmény születhet, ha más okból,nem terhesség miatt magasabb a HCG szintje: -Daganat
-ikerterhesség
-bizonyos esetben petefészek vagy egyéb rák esetben
-VÉR VAGY FEHÉRJE A VIZELETBEN
-és bizonyos gyógyszerek is megzavarhatják az eredményt.
nekem a vizeletembe volt sok fehérje ( ezt háziorvos mondta vér és vizelet eredmény alapján)
a vért pedig a nőgyógyászom! hogy akkor már volt vér a vizeletbe mert utána meg is jött időre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!