Van itt olyan aki most Decemberbe tesztelt pozitívat és beszélgetne a babavárásról?
Szia!
Dec. 8-án teszteltem a nemvárt előtt egy nappal.
6+1 hetes vagyok. Tegnap voltam uh-n, és 17 mm-es petezsákban 5 mm-es embriót láttunk és pulzálást.
Nekem sajnos csak 3 angyalom van odafent.
Gratulálok a picihez, és sajnálom az agyalkáidat. Bárcsak ezt sose kellene senkinek átélnie. Szerintem én is 6 hetes lehetek, mikor a lányomat vártam, akkor is jóval megvártam míg elmaradt, és mire orvoshoz mentem akkor már 9 hetes volt, így nem bánom, mert csak végigidegeskedem. :)
Ezek az ünnepek bekavarnak, de hétfőn hívom az orvost, és valahova remélem hamarabb kapok időpontot. Ha van kedved beszélgethetünk ... a későbbiekben is.
Jól teszed, ha kicsit vársz! Ha nem vérzel, akkor nincs miért orvoshoz szaladni. :)
Szívem szerint én sem tettem volna, de mivel alapban veszélyeztetett terhes vagyok, így be vagyok rendelve minden héten. Így aztán paráztam is, hogy jaaaj csak ne legyen méhen kívüli, jaaaj jó helyen tapadjon meg, nőjön, ne essen össze, ne legyen üres, stb..
Az ünnepek alatt azért húzd ám be egy kicsit a kéziféket. :) Pihengess.
Vannak tüneteid?
#5, igy van nálam is, és a legtöbbünknél.
Ez pár hónapig meg is marad.
Ha már kellemetlen, akkor igyál / vegyél be magnéziumot.
Én ma teszteltem pozit. 5hetes vagyok
:) hát nagyon izgatott vagyok. 1babuci, 3.honapba jött össze. A köldökom alatt szurkal +cicifajdalom, de nem vészes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!