Van itt olyan aki most Decemberbe tesztelt pozitívat és beszélgetne a babavárásról?
Kedves 5-ös ne aggódj, én drukkolok, én is holnap megyek, gondolok rád :)
Persze minden oké lesz, ne aggódj, 6 hetesen előfordul hogy nem lát még szívhangot, ne ijedj meg ha nem lesz még.
#1 vagyok
Holnap drukkolok nektek!!! Majd írjatok utána!
Kedves #5, menj úgy, hogy egy gyönyörű petezsákot fogsz látni! És ha lesz esetleg szívhang, akkor az lesz a hab a tortán!
8+5 hkm
igazad van, de azért remélem látjuk a szívét dobogni, Holnap igazából 6+3 leszek..
5#
5-ös neked mi volt az UH-n
??
Gratulálok!!! :)
Akkor pont egy hét van köztünk (8+6 vagyok).
#5 merre jársz?
Minden rendben?
Nekem tegnap a doki még nem látott semmit... Azt mondta, hogy meg van vastagodva a nyálkahártyám, illteve lát valamit, ami akár petezsák is lehet, de nem biztos. 6+3 naposan csak ennyit látott. Úgyhogy holnap berendelt reggel a női klinikára, azt mondta, hogy reméli hétfőn már lát valamit, illetve bHCG-t néznek vérből. Pici barnás folyásom volt reggel... hát nem tudom, nagyon el vagyok keseredve csajok... még mindig állandóan pisilni járok. nagyon félek, mi lesz holnap!
5# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!