Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki most Decembe...

Van itt olyan aki most Decemberbe tesztelt pozitívat és beszélgetne a babavárásról?

Figyelt kérdés
Én Ma reggel teszteltem egy szép erőset, második baba a nagy már 2 éves. 2 negatív után egy olyan erőset teszteltem, majd leugrik...Szép Karácsonyi ajándék. Bár már szerintem 6 hetes lehettek, de a lányomnál is kivártam. Bár most nem olyan erősek a tünetek, de megvan. Ünnepek után irány az orvos.

2014. dec. 24. 13:10
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ki-hogy van?

Nálam is minden napos a barnás-néhol picit véres folyás, de doki azt mondta, hogy 12.hétig ez elég gyakori lehet. Kedden megyek majd megint uh-ra, akkor már remélem tényleg látom a pici szívét, illetve erre is fényt derítek, addig faggatom, amíg kielégítő választ nem kapok erre a folyásos dologra.

2015. jan. 16. 14:11
 42/60 anonim ***** válasza:

#5 vagyok, nekem is enyhe drappos folyásom volt. Ráadásul olyan kevés, hogy csak a vécépapíronláttam nagydolog után.

Nekem is azt mondta a doki, hogy a 12. hétig gyakori, mert az is okozhat hajszálérrepedést, hogy nő a méh, és az is, ahogy a petezsák egyre jobban rácsatlakozik a méhfalra, és annak a vérhálózatára.

Aztán egyszer sötétbarna lett a folyás, pár nappal később friss vér. Bumm, hematóma. Előtte hetekig nem is látszott.

Hétfőn vagy kedden megyek vissza.

Drukkoljatok, hogy kisebb legyen a hematóma!

2015. jan. 16. 16:13
 43/60 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk, bár van egy kis fehér folyásom, de ez sem szokatlan terhesség alatt.Az is lehet kicsit felfáztam. De én mindentől fázok....nagyon fázós vagyok.... :D
2015. jan. 16. 19:26
 44/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerdán este elkezdtem szakaszosan vérezgetni. Másnap reggel ügyelet, ahol a dokim mondta, hogy látja már látja a kis szívét működni, csak nagyon lassú...Ja, a petezsák mellett van egy elég nagy hematóma és ráadásnak a peteszák "kissé szabálytalan alakú". Azt mondta, pengeélen táncol ez a terhesség. Írt föl duphastont végre. Tegnap este jó adag vér ürülgetett, már halálra vagyok rémülve. Ma felhívtam a dokit, azt mondta, valszeg a hematóma ürül, de majd kedden kiderül... addig várjak, csak akkor menjek ügyeletre, ha menstruáció erősségű folyamatos vér folyik...

2015. jan. 23. 14:10
 45/60 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon sajnálom, most a stressz se segít. Kívánom, minden rendben legyen. Én is mindig idegeskedem, pedig a szokásos tüneteken kívül semmi... akkor neked milyen rossz lehet. Pihengess, és gondolj pozitív dolgokra. Reméljük minden rendben lesz veletek.
2015. jan. 23. 15:29
 46/60 anonim ***** válasza:
Sajnos missed ab. Csütörtök este kell befeküdnöm, pénteken műtenek. Már nincs szívhang, sőt összezsugorodott az egész. :-(
2015. jan. 27. 14:09
 47/60 A kérdező kommentje:
Sajnálom. És kitartást kívánok neked. :(
2015. jan. 27. 15:33
 48/60 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Teljesen aterzem a helyzeted. Egy eve volt egy halvaszulesem, utana pedig ket picikemet veszitettem el 6 ill. 6+2 hetesen.

Penteken veled leszek gondolatban. Legyel eros!

Olellek.

2015. jan. 27. 17:31
 49/60 anonim ***** válasza:
Köszönöm mindenkinek a biztatást. Nem örülök hogy így alakult, de még inkább most menjen el, mint nagyobb korában. Remélem nem lesz több ilyen, nem is tudom hogyan lehet ezt túlélni többször is... Nagyon félek az altatástól, de majd megpróbálom bátran.
2015. jan. 27. 18:43
 50/60 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenkor könyebb, de ez is fájdalmas nyomot hagy, bár még hála égnek nem vetéltem, de mindennap emiatt aggódok. Ez szörnyű egy szülőnek, egy rémálom...Sok sok erőt neked.8
2015. jan. 28. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!