Van itt olyan aki most Decemberbe tesztelt pozitívat és beszélgetne a babavárásról?
Sziasztok!
Ki-hogy van?
Nálam is minden napos a barnás-néhol picit véres folyás, de doki azt mondta, hogy 12.hétig ez elég gyakori lehet. Kedden megyek majd megint uh-ra, akkor már remélem tényleg látom a pici szívét, illetve erre is fényt derítek, addig faggatom, amíg kielégítő választ nem kapok erre a folyásos dologra.
#5 vagyok, nekem is enyhe drappos folyásom volt. Ráadásul olyan kevés, hogy csak a vécépapíronláttam nagydolog után.
Nekem is azt mondta a doki, hogy a 12. hétig gyakori, mert az is okozhat hajszálérrepedést, hogy nő a méh, és az is, ahogy a petezsák egyre jobban rácsatlakozik a méhfalra, és annak a vérhálózatára.
Aztán egyszer sötétbarna lett a folyás, pár nappal később friss vér. Bumm, hematóma. Előtte hetekig nem is látszott.
Hétfőn vagy kedden megyek vissza.
Drukkoljatok, hogy kisebb legyen a hematóma!
Sziasztok!
Szerdán este elkezdtem szakaszosan vérezgetni. Másnap reggel ügyelet, ahol a dokim mondta, hogy látja már látja a kis szívét működni, csak nagyon lassú...Ja, a petezsák mellett van egy elég nagy hematóma és ráadásnak a peteszák "kissé szabálytalan alakú". Azt mondta, pengeélen táncol ez a terhesség. Írt föl duphastont végre. Tegnap este jó adag vér ürülgetett, már halálra vagyok rémülve. Ma felhívtam a dokit, azt mondta, valszeg a hematóma ürül, de majd kedden kiderül... addig várjak, csak akkor menjek ügyeletre, ha menstruáció erősségű folyamatos vér folyik...
#1 vagyok
Teljesen aterzem a helyzeted. Egy eve volt egy halvaszulesem, utana pedig ket picikemet veszitettem el 6 ill. 6+2 hetesen.
Penteken veled leszek gondolatban. Legyel eros!
Olellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!