Van itt olyan aki most Decemberbe tesztelt pozitívat és beszélgetne a babavárásról?
Ne félj az altatástól!
Nekem tavaly 3-szor volt, altatásom (átjárhatósági, missed ab., méhtükrözés), és nem volt semmi gond az altatással.
Ha injekcióval altatnak, akkor kb. 15 mp alatt elalszol. Ha gázzal, akkor egy percen belül.
Max. 30-45 percet fogsz aludni, de az kellemes, pihentető alvás lesz. Még álmodni is fogsz.
Szerintem ma még bent tartják.
Remélem, hogy rendben van szegénykém. Testileg hamar rendbe fog jönni. Adja Isten, hogy lelkileg is!
Remélem, hogy a tavasz folyamán egyszer csak ideír, hogy pozit tesztelt! :)
Nagyon szorítok érte!
Te hogy vagy Kérdező? Hányadik hét pontosan? Tünetek?
Nagyon örülök, hogy rendben vagy lelkileg! Nagyon belevaló csajszi vagy! Ilyen hozzáállással biztos hamar összejön a baba újra! Semmi stressz, semmi szomorkodás! :)
Tavasszal várunk a jó hírekkel! :)
Köszönöm. Megvagyok, hullámzóan, hol rosszul hol jól. Hamar változik. Erős tünetek, de próbálom elviselni.
11 hétbe lépek holnap.
Örülök, hogy jól vagy. És tényleg várni fogjuk a fejleményeket az újabb babáról. Sajnos muszáj túllépni és élni az életet, és csak előre nézni, ez segít.
Most jártam erre- képzeljétek, azóta mégegyszer megműtöttek-amikor mentem a 2 hetes kontrollra, még mindig látott szövetet, úgyhogy még aznap megműtött-ez volt12-én.. Mostmár nem vérzek, viszont 3napja fáj a bal petefészkem, tök jó... :-(
Veled minden rendben, Kérdező?
hagya...most iszonyatosan faj a derekam....hatam.most a 14 hetet taposom.12 hetes uhn minden rendben volt.influenzas is voltam.
akkor rad is rad jart a jobol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!