Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyerekvállalás egyedül mennyir...

Gyerekvállalás egyedül mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Előbb utóbb szeretnék gyereket szülni, de nem biztos hogy apukával együtt akarnék élni. nehéz egyedül? Önzőség tőlem?

2015. nov. 23. 21:56
1 2
 11/16 mandiga ***** válasza:
100%

Szerintem egy gyerekkel nem nehéz. Tapasztalatból írom. Jelenleg 3 gyerekkel vagyok egyedül, így már nagyon nehéz.:(

Szerencsére van egy barátom, komoly a kapcsolat csak még nem költöztünk össze, ő segít nekem nagyon sokat. Egyedül bediliznék. :(

2015. nov. 24. 08:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék gyereket,de nem biztos h együtt tudnánk élni az apukával.Ha új párt kezdenék keresni,az megint időbe telik,amíg kiderül,h érdemes-e családot alapítani. 8asnak üzenem,nem anyagi megfontolásból szeretnék szülni.Szerencsére van megfelelő anyagi hátterem.
2015. nov. 24. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 8 hónapos terhes voltam amikor a párom külföldre ment dolgozni.Amikor megszültem egy hetet volt itthon velünk és úgy kellett neki visszamenni dolgozni,hogy közbe kórházba került a baba.Az volt a legkeményebb.Első baba de túléltem most 22 hónapos .Apa 4-5 hetente jár haza egy hetekre. Vannak kemény időszakok amiket nehéz egyedül megcsinálni és jó azért ha van kire számítanod.Pl ha te esel ágynak.Engem 3 hónapja a mentő vitt el olyan rosszul voltam így mérlegelned kell hogy tudod e ilyen esetekben kire hagyni a gyereket.Nekem anyukám sokat segít ha valami gáz van rá nyugodt szívvel rábízhatom a gyereket.Most várjuk a tesót :-)
2015. nov. 24. 13:07
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem érthető a szempontod és nem lehetetlen egy gyereket egyedül felnevelni. viszont nagyon nehéz és a gyereknek sem ideális helyzet, ami hosszú távon mégtöbb problémát jelenthet a gyereknek is (úgy pszichológiailag, mint az örökölt adottságok tekintetében), meg neked is. ha már van gyereked, utána mégnehezebb lesz megtalálni a megfelelő társat és bár ismerek olyat is, aki azt hiszi, hogy a gyerek pótolni képes a társ hiányát, azért mégsem ugyanaz.
2015. nov. 24. 13:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos Édesanyám már nem tud segíteni nekem :(. Ha Ő itt lenne velem,akkor semmi baj nem lenne.Mindenben számíthattam rá. és nagyon örülne az unokájának. Köszönöm h megosztottátok a tapasztalataitokat.
2015. nov. 24. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? Bevállaltad a gyereket?
jan. 25. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!