Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek a beágyazódáskor...

Nektek a beágyazódáskor voltak mensis görcs jellegű panaszaitok?

Figyelt kérdés
27.-ére péntekre nem várom a mensimet (a ciklusaim 25 naposak). Máskor 1 héttel korábban már feszülnek a melleim, fájdogál a hasam. Most tegnap óta érzek a derekamban és kicsit az alhasamban görcsölést, ami néha meglehetősen intenzív, viszont semmi mellfeszülés vagy -fájdalom. 1 hete iszom a palástfű teát, hogy sikeres legyen a beágyazódás, s elvileg ennek görcsoldó hatásának is lennie kéne. Már nem tudom mit higgyek! :-( Ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk összehozni a 2. babánkat.
2015. nov. 23. 09:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tegnap este ittam egy magnézium pezsgőtablettát, és ma már csak néha éreztem pici görcsöt. Tényleg azt hittem a tegnapi durva görcsölés után, hogy megjön, bármennyire is nagyon korai lenne még. Ma egy kis mellfájdalmat is tapasztaltam, de az is elmúlt.
2015. nov. 24. 23:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet ilyenkor jóóó sok magnéziumot szedni:) Nekem is 1 nap alatt elmulasztotta a görcsölést.
2015. nov. 25. 11:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet, élni fogok vele! :-) A mai napom eddig úgy néz ki, hogy reggel megint olyan megjön érzésem volt, pici görcsöléssel, viszont délelőtt picit szédelegtem, meg tompán fájt a fejem, de tudom, hogy ezek is millió dologra utalhatnak. A hőm 36,8 volt reggel, ez nálam még fent van egyelőre, mert múlt hónapban 36,5 alá esett vissza, amikor megjött. Szóval él a remény, az hal meg utoljára. :-)
2015. nov. 25. 12:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Szia kedves 2-es kérdező! Írtad, hogy te is mára nem várod a mensidet. Teszteltél már ma? Kíváncsi vagyok a fejleményekre és persze megy a drukk! :-)
2015. nov. 27. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia kérdező.

Még nm teszteltem ha vasárnapig nm jön meg akkor csinállok.

És te teszteltél?

Vallami tüneted van már? Vagy érzel vallamit?

Nekem a combom töve nagyon fáj.

2015. nov. 27. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
2-es voltam
2015. nov. 27. 12:47
 17/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem úgy tűnik, hogy ebben a hónapban sem jön össze, mert bár ma reggel is fent volt még a hőm (36,8), viszont pici pirosas-barnás pecsételésem volt kb. 1 órája és bizony a hasam is fájdogál. Érdekes, hogy 2 napja viszont már ilyet teszteltem: [link]

Szóval most már a teszteknek sem fogok hinni. Neked megy a drukk azért, hajrá! :)

2015. nov. 27. 13:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Óó nagyon sajnálom.
2015. nov. 27. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!