Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazodáskor lehet kis...

Beágyazodáskor lehet kis görcs érzés a méhemben? Mert ma vagyok 4 nappal a tüszörepedés után és megjön érzésem van. Ilyen nem szokott lenni ebben az idöben. A 19. napon vagaok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom, hogy mi ez, de nekem is ez van. Fáj a derekam is, a hasam is és még kis hasmenésem is van.

Nekem is most volt pár napja pém, de nem tudom teljesen pontosan, hogy mikor. Én reménykedek, hogy mindkettőnknek baba!

2009. máj. 25. 18:26
 2/2 A kérdező kommentje:
én is nagyon reménykedem, nekem a 17. napon volt tüszörepedés , igy 6-ra nem várom te mikorra? bár azt gondoltam 3 nap alatt még nem áégyazodik be de akkor nem értem miért van ez.. más bajom nincs csak kicsit ég a mellbimbom de lehet a melegtöl. a doki szerint volt aszombati tüszörepedés, de a höm meg az lh tesztek alapján a 14., napon volt..
2009. máj. 25. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!