Nektek a beágyazódáskor voltak mensis görcs jellegű
panaszaitok?
Nem voltak. Semmit nem kell hinni, amíg nem késik a vérzés és nem pozitív teszt! Teljesen fölösleges, hidd el nekem több év próbálkozás után! Hamar itt a péntek, addig tereld el a gondolataidat. Drukkolok!
2015. nov. 23. 09:51
Szia kedves kérdező.
Én is 27-ikére nm várom nekem is görcsöl enyhén a hasam melleim nyomásra fájnak és tegnap egész nap hányingerem volt meg èmelygek.
Akkor izgulnunk együtt.
2015. nov. 23. 11:59
Nem volt nekem sem ilyen, meg semmi beágyazódásra utaló. Palástfüvet én is ittam, de nekem is volt egy nap görcsölés a 13. dpo-n, de addigra már volt halvány pozitív tesztem, így vettem is be a magnéziumot:)
Beágyazódásnál kevés nőnél vannak tünetek. A leggyakoribb az, hogy nemvárt előtt nincs semmilyen tünet. Lehetnek pms-szerű tünetek, de azt meg ugye nem lehet megkülönböztetni a tényleges pms-es tünetektől.
2015. nov. 23. 12:02
4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok neked! Az az igazság, hogy én hülye már múlt szerdán teszteltem egyet, holott tudom, h lehetetlen, h kimutassa az esetleges terhességet. És igaz, hogy nagyon sokára, de megjelent egy második csík. Vagy hibás volt a teszt, vagy sokkal korábban történt a peteérésem, mint ahogy számoltam, gondoltam magamban. Aztán persze vettem még 2 X-Epiles tesztet, azok már szerintem negatívak lettek,így azóta nem is teszteltem, s nem is fogok, csak ha esetleg nem jön meg. Komolyan, az ember totál bele tud kattanni ebbe a témába. És nagyon nehéz tenni ellene. :-)
Semmi jele nem volt. Se görcs, se vér.
2015. nov. 23. 14:18
Nem volt rossz szerintem a teszt, szinte mindegyik típusból ki lehet fogni olyat, amelyik időn túl száradási csíkos lesz, ezért nem is érdemes nézegetni, attól az a tezst még nem hibás, hiszen időn belül kell nézni, a tájékoztatón is rajtavan:)
Olyan is van amúgy, hogy a teszt az lh-csúcsra reagál, ilyenkor is megjelenhet ovukor egy nagyon halvány második csík. 27 nemsoká itt van, kitartás! Tudom, milyen lassan telik ilyenkor az idő:) Megy a drukk!
2015. nov. 23. 14:36
Szia én mára nem vártam.Csináltam reggel.egy 10 -es tesztet és erős pozitív lett.Én tegnap is azt hittem.megjön.De az első terhességemnél is fájdogált végig a hasam.De magnerottal csillapítható.
2015. nov. 23. 15:18
8/18 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy van egy bizonyos időkeret a teszteknél, de több ismerősöm is járt úgy, hogy úgymond a kukából halászta ki a pozitív tesztet, olyan sokára lett csak kétcsíkos. Na sebaj, most már megvárom a 27.-ét, addig semmi teszt. ️ Az utolsó hozzászólónak pedig gratula a pozitív teszthez! ️
9/18 A kérdező kommentje:
Hát, tegnap annyira fájt a derekam és a hasam, hogy azt hittem ennyi, kész, meg fog jönni. Reggelre viszont csak fehér folyásom lett végül. A hőm fent van, 37-et mèrtem még du. is, persze tudom èn, hogy nem számít semmit, előző hónapban is "szépen" leesett, amikor megjött. Szóval nem élem bele magamat. Csak drukkoljatok, nekem az is elég! :-)
De magnéziumot szedsz a görcsölésre?
2015. nov. 24. 21:51
Kapcsolódó kérdések: