Mit érezhetek beágyazodaskor?
Sziasztok
Tesztet meg nem csinaltam.Azt jövőjéten fogok.
Mit lehet érezni a beágyazodaskor?
Feszesebbek lettek a melleim mar folyasom is van.Es olyan érzéseim voltak mintha megjönne de nem jott.
Semmit.
Mikor kellene megjönnie?
Kedves Kérdező!
Beágyazódás tüneteit maximum csak utólag tudod azonosítani, hogy talán azt érezted. Ugyanazok ugyanis a tünet mint a pms-nek. Nekem az ovum a ciklus 11. napján volt és a 7. dpo-n éreztem mensi szerű görcsöt, de csak 2-3 órán keresztül. Azt hittem meg fog jönni. Igazából nem is gondoltam a beágyazódásra, így nem igazán foglalkoztam vele, bár eléggé rajta voltunk már a baba témán. Csak utólag hiszem, hogy azt érezhettem. Szóval ne éld még bele magad. A pozi teszt után fogod úgyis biztosra tudni, hogy amit éreztél az az volt vagy nem.
Kedves 5-ös válaszoló!
Gratulálok én is a kislányodhoz! De nem bírom ki, hogy ne igazítsam ki amit írtál. A megtermékenyített petesejt 6-7 napig vándorol és 7-12. napon kezdődik meg a beágyazódás. A 23. napi aktusból 26-án nem lehetett beágyazódásod! Plusz ezek nem is a beágyazódás tünetei... inkább vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!