Érezhetek magzatmozgást? Betöltött 13. hetes kismama vagyok.
Sziasztok! Második babás kismama vagyok. Egyáltalán nem kizárt, hogy a babátokat éreztétek. :) Első babámat én is a 13 héttől éreztem. Most a másodikat már a 12 héttől. :)
Nem lehet összetéveszteni a bélmozgással. :)
:D Háhh! :D
Második vagyok! Igazad van! Egy kismama tudja mit érez, akárki akármit mond! :)
Én 13. hetesen éreztem egy nagyon finom, enyhe bizsergést egész lent. Úgy jellemeztem akkor, mintha hullámozna a víz. De nagyon enyhe volt, illetve mivel akkor még a tehességet úgy éltem meg, hogy szinte el sem hittem. Nekem meggyőződésem, hogy midenkinek van ilyen, csak nem veszi észre. Épp azért, amiért nekem is hihetetlen volt. Ilyen idősen még nincs akkora nagy hasa az embernek, gyakorlatilag csak a tudatomban voltam terhes, mivel "kézzel fogható" jele nincs. Ezt is úgy vettem észre, hogy "jaj, mi ez, jaj, hát én terhes vagyok, ez a baba". Nálam, szó szerint így történt. Aztán pár napig volt ilyen, és elmúlt. Na, majd a 20. héttől lett az az igazi babamozgás.
Persze annyira logikus, hisz nem egyből bukfenceket fog vetni az a baba odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!