16 évesen teherbe esett a barátnőm. Mit kéne tenni?
Hát sok boldogságot :)
Remélem te 22 vagy és így csináltad fel;)
Szerintem el kéne vetetni.
A 16 éves kor nagyon fiatal, a csaj élete tönkremenne, ha most nevelne fel egy gyereket.
én nem tartanám meg, az tuti. mire? a szüleitek nyakára? nem beszélve arról, hogy hogy fog így szakmát szerezni vagy továbbtanulni? valószínűleg sehogy...
28/N
Ha velem ez előfordult volna, nem valószínű, hogy megtartottam volna, de hála istennek nem tudok nyilatkozni. Ezt a szót pedig ne használd az abortuszra, nagyon sokan oda kerülnek, holott egyáltalán nem tehetnek a dologról, de nincs más választásuk. Nem esik jól nekik, hogy ezt a szót használod rá.
16 évesen pedig nem lehet felnevelni. Pár év múlva talán, de ameddig valaki tanul, akkor bizony a szülei fogják nevelni a gyereket. Ő majd akkor tudja egyedül nevelni, amikor már nagyobb a gyerek.
Ez azonban a ti és a családotok döntése. Szóval kitartást és jó döntést kívánok nektek!
Hogy tudnánk válaszolni ilyen kevés adattal?
Még azt sem tudjuk, hogy te a barátja, vagy a barátnője vagy-e?
Egy kicsit többet kellene mondanod erről, és a családokról is, ha őszinte véleményt vársz tőlünk!
http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA
Feltehetőleg a barátnőd és te is éretlenek vagytok még arra, hogy felneveljétek, viszont az abortusz se megoldás.
hát ha elveteti akkor könnyen megeshet hogy később nem lehet gyermeke
azonkívül ha megszüli, vagy felneveli vagy örökbe is adhatja
nehéz kérdés, én szerintem elvetettem vna 16 évesen, hiszen még nem lettem vna elég érett egy kisbabához.
most 18 vagyok, ha most teherbe esnék már nem vetetném el, igy már nem kockáztaznék be egy abortuszt, hogy később lehet hogy nemlehet gyerekem
de ezt mindenképp a szüleitek belevonásával kell megbeszélni, hogy megoldhato-e hogy anyukája segítsen mig tanul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!