Munkanélkülieknek ingyenes az abortusz?
De hülye vagyok,hogy megnéztem ezt a videót:(((((((Azóta nem vagyok észnél!Még meg is könnyeztem...
Bocsánat.
Kérdésedre a válasz:
Lehet kérni költségmentességet,de a hivatalos szervhez kell bemenni,ahol ki kell tölteni egy adatlapot,kérdezne,Te válaszolsz...
Sajnálom,hogy így döntöttél,de biztosan meg van rá az okod.Én nem ítéllek el,nem is ismerlek,mivel csak Te tudod és tudhatod az életed.
5+3 hetes km
Nem hiszem hogy beteg a baba, azt ideírta volna a kérdező.
Ez puszta önzés: nem akarja kilenc hónapig hordozni, kötődni hozzá, aztán meg örökbe adni, meg akarja spórolni a lelki szenvedést.
De ott a bibi, hogy a baba nem tehet róla hogy megfogant, ez vagy a ti figyelmetlenségetek vagy az élet és kész, van ilyen. A döntés viszont a tiéd.
Add örökbe, hadd éljen.
Én nem értem hogyan fajult idáig egy adott kérdésre a sok válasz...:(
Szerintem a Kedves Kérdező,nem arra kíváncsi,amiket egyesek írnak,hanem olvassátok el a FŐKÉRDÉSÉT!
Miért ell ítélkezni mások felett?Nem értem.Millió oka lehet ,amiért egy baba nem születhet meg.Leget a Kérdező szeretné azt a babát--hiszen írta,hogy ő sem az abortusz híve.Akkor meg miért nem lehet tiszteletben tartani a döntését?
Ő ha így döntött,lehet nem véletlenül történt így.Mi nem ismerjük a körülményeit,sem a Kérdezőt,miért nem lehet normális választ adni a kérdésére?
Kedves Kérdező!
Ha ott ahol élsz van családvédelmi szolgálat,ott megadják a pontos elérhetőségeket ahol díjmenetesen tudnak segíteni,és ha elmész a nődokihoz,megállapítja a terhességet,meg is fogja kérdezni,hogy meg szeretnéd-e tartani.Ha azt feleled,hogy sajnos nem tudod megtartani,akkor egy adatlapot ad,és ő is mondja hova merre.
Vannak segítőkész hivatalok.
Sok sikert kívánok,és remélem hamarosan átvszeled ezt az időszakot.
5+3 hetes km
Na hogy alakult?
Ingyenesen megcsinálták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!