Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteron abbahagyása...

Progeszteron abbahagyása kémiai terhesség gyanúja miatt?

Figyelt kérdés

Előző kérdésemhez kapcsolódóan szeretnék érdeklődni:

LINK: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

(Rövid összefoglaló: egy heti barnázás után pozitívat teszteltem, majd erősen véreztem, vettem be rá utrogestant, hátha nem késő, és a haévány tesztjeim is minimálisan, de erősödni kezdtek a vérzés ellenére)

Azóta voltam orvosnál tegnap, aki "4+5 hetes terhesként" nem látott semmit az ultrahangon, ezért azt mondta, hogy ne szedjem tovább a progeszteront, hagyjam lecsengeni a vérzést (szerinte csak kémiai tehesség), és teszteljek, ha pozitív úgy is, menjek vissza. Tegnap abba is hagytam a gyógyszert, mára semmi barnázás, holnap valószínűleg meg is fog jönni emiatt, de biztos ami biztos alapon csináltam egy 25-ös érzékenységű tesztet, ami nagyon erősen pozitív lett. Kérdésem: Ha mégis terhes lennék annak ellenére, hogy az orvos nem látott semmit (szerintem ennyi idősen még a hüvelyi ultrahanggal sem látható még a baba), az utro abbahagyásával biztosan meg fog jönni, ugye?

Mellesleg ő felírt egy havi duphastont, hogy következő hónap közepétől szedjem, mivel progeszteronhiány lehet a probléma, így megmaradhat a következő havi terhesség, és ha pozitívat tesztelek, szedjem tovább, és menjek el hozzá. Kérdem én: 4+pár napos terhesen akkor majd látni fogja a babát valószínűleg? Ti mit tennétek?

2015. okt. 13. 16:47
1 2 3
 21/30 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ez jó hír! Én egyelőre tovább izgulok veled, és várom, hogy egy új nőgyógyász igazolja végre a terhességet. Bízom benne, hogy így lesz :)
2015. okt. 15. 21:39
 22/30 anonim ***** válasza:

[link]

Olyan 4-5 hetes terhességnek felel meg :)

2015. okt. 16. 08:27
 23/30 A kérdező kommentje:
Igen, ezt néztem én is :) és a peteérést i tudom, mikor volt, így kiszámoltam, ha a beágyazódás első napjától termelődik a hcg (2vel kezdtem) és 2 naponta duplázódik, pont kijön majdnem ez a szám (400 körülre jön ki), szóval van remény, csak a barnázás múlna már el :/
2015. okt. 16. 08:53
 24/30 A kérdező kommentje:

Duphaston és rutascorbin mellett sem múlik a barnázás, ez még jelenthet jót azért? Ezelőtt mikor 3mm-es petezsákot látott az orvos barnázás mellett, utrot írt fel rá, és ennek ellenére erős vérzéssel elment a baba, szóval ha nem akarna megmaradni, duphaston mellett is elmehet? Bocsi, hogy ennyit kérdezek...

És te,kedves Vilcsianyuja, mikor mész orvoshoz? Hogy vagy, minden rendben van?

2015. okt. 16. 16:17
 25/30 Vilcsianyuja ***** válasza:
Köszönöm a kérdést, én már túl vagyok a családtervezés fázisán, az én gondom most már egész más jellegű :) Három gyerek :) Nem én írtam folyamatban lévő tesztelésről.
2015. okt. 16. 17:25
 26/30 Vilcsianyuja ***** válasza:
És bocs, ha félreérthetően írtam, én Neked drukkolok, hogy bizonyított terhesség legyen. És a kérdésedre, hogy nem túl jó jel a folyamatos barnázás, hát az sajnos jelenthet rosszat is, de azért még mindig van remény, hogy megmaradhat a baba.
2015. okt. 16. 17:27
 27/30 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsánat, a "tavább izgulok veled" miatt azt hittem, te is babás vagy, ne haragudj :)
2015. okt. 16. 17:36
 28/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szeretném tudni,hogy mi lett veled?
2016. febr. 23. 17:41
 29/30 A kérdező kommentje:
Hát, ez egy méhenkívüli volt, ami elhat 5 hetesen, de nem szívódott fel, másfél hónappal később kivették a petevezetéket, mert befelé ürült a vér. Most újra terhes vagyok, csak 4+4 hetes, orvos még nem látott, csak jövő hét hétfőn, de már várom, hogy most minden oké-e :)
2016. febr. 23. 18:33
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( a méhenkivülit! A mostani terhességednek meg szurkolok,hogy megmaradjon!!!
2016. febr. 25. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!