Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteron abbahagyása...

Progeszteron abbahagyása kémiai terhesség gyanúja miatt?

Figyelt kérdés

Előző kérdésemhez kapcsolódóan szeretnék érdeklődni:

LINK: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

(Rövid összefoglaló: egy heti barnázás után pozitívat teszteltem, majd erősen véreztem, vettem be rá utrogestant, hátha nem késő, és a haévány tesztjeim is minimálisan, de erősödni kezdtek a vérzés ellenére)

Azóta voltam orvosnál tegnap, aki "4+5 hetes terhesként" nem látott semmit az ultrahangon, ezért azt mondta, hogy ne szedjem tovább a progeszteront, hagyjam lecsengeni a vérzést (szerinte csak kémiai tehesség), és teszteljek, ha pozitív úgy is, menjek vissza. Tegnap abba is hagytam a gyógyszert, mára semmi barnázás, holnap valószínűleg meg is fog jönni emiatt, de biztos ami biztos alapon csináltam egy 25-ös érzékenységű tesztet, ami nagyon erősen pozitív lett. Kérdésem: Ha mégis terhes lennék annak ellenére, hogy az orvos nem látott semmit (szerintem ennyi idősen még a hüvelyi ultrahanggal sem látható még a baba), az utro abbahagyásával biztosan meg fog jönni, ugye?

Mellesleg ő felírt egy havi duphastont, hogy következő hónap közepétől szedjem, mivel progeszteronhiány lehet a probléma, így megmaradhat a következő havi terhesség, és ha pozitívat tesztelek, szedjem tovább, és menjek el hozzá. Kérdem én: 4+pár napos terhesen akkor majd látni fogja a babát valószínűleg? Ti mit tennétek?

2015. okt. 13. 16:47
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Így van, a vérzés miatt mentem, hogy nézze meg, minden rendben van-e, de reméltem, hogy petezsákot is láthat. A méhnyálkahártya 7mm volt, ami szerintem kissé vékony, az orvos szerint elég vastag egy vérzéshez képest, és ez azért biztató :) Remélem a legjobbakat egyelőre, és csinálom a teszteket

(ma pl azért vettem tesztet, hogy túl tudjak lépni azon, hogy nem lesz baba, és lássam, hogy negatívat mutat, hiszen elhittem az orvosnak, amit mondott. De legnagyobb meglepetésemre pozitív volt, és nem akarom, hogy ne legyen meg a babának az esélye, főleg így, hogy egy erős egy napos vérzést kibírt :) )

2015. okt. 13. 19:05
 12/30 A kérdező kommentje:

Felső a tegnapi, alsó a mai teszt, szerintem semmit sem erősődött :/ ez nagy baj, ugye?

[link]

2015. okt. 14. 17:40
 13/30 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én még mintha egy fokkal halványabbnak is látnám :( Persze még mindig sok minden lehet, hogy a korábbi teszt állásában erősödött, vagy hogy tegnapelőtt este kevesebbet ittál, sűrűbb volt a vizelet. Gondolom, holnap reggel is tesztelsz, ha az is halványabb lesz, akkor már tényleg el kellene gondolkodni a Duphaston elhagyásán.
2015. okt. 14. 21:22
 14/30 A kérdező kommentje:
Délutáni tesztek, mert délelőtt jóval kevesebbet iszok, mint este :( kb ugyanannyit iszok meg mindig.
2015. okt. 15. 07:45
 15/30 A kérdező kommentje:

[link]

Felső tegnap reggeli, alsó ma reggeli. Nost megyek hcg vérvételre, holnapra lesz eredmény :)

2015. okt. 15. 08:44
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekem erősebbnek tűnik a mai :) drukkolok!
2015. okt. 15. 09:24
 17/30 anonim ***** válasza:
Erősödik :)
2015. okt. 15. 09:39
 18/30 anonim ***** válasza:
Várjuk az infót! :)
2015. okt. 15. 15:33
 19/30 A kérdező kommentje:
Meg is van, 367,8 a béta hcg, szerintem ez elég magas :)
2015. okt. 15. 15:42
 20/30 A kérdező kommentje:
Szerintetek? :)
2015. okt. 15. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!