21. napi progeszteron 143 nmol/l, ösztradiol 785 pmol/l. Lehet baba? Bővebben lent
Sziasztok!
A 21. napi hormoneredményemről a fenti lelet érkezett. Nagyon sokat néztem már utána, de ellentmondásosnak látom, hogy mind a két érték ennyire magas. Fontos információ, hogy Clostilbegytes ciklusról van szó. A progeszteron-értékem átszámítva 45 ng/ml.
A kérdés az, mit gondoltok, lehetséges, hogy ezúttal sikerült összehoznunk a babót, vagy itt valami eltérésről van szó?
Nem vagyok se orvos, de nőgyógyász, de ezt egy 80%-os esélyre tippelném :D
Úgyhogy egy előlegezett gratulációt had adjak át :)
Sajnos ebből a 21.napon egyetlen következtetést lehet levonni:több tüsződ is megrepedhetett,minőségi peteérésed volt(nyilvan a clostyl miatt).
Nekem magasabb értékem volt decemberben ès nem lettem terhes.Akkor en is megorultem,de az orvosom mar akkor mondta,hogy ez csak a stimulalas miatt emelkedett meg igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!