Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt már hormonvizsgála...

Akinek volt már hormonvizsgálata? Néznek nálam LH, FSH ösztradiol, prolaktin, progeszteron és tesztoszteront. Csak sima vérvétel lesz?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 15:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
igen de fontos hogy +-1 3. napon menj a vérvételre, de gondolom ezt elmondták.
2014. febr. 5. 15:48
 2/19 A kérdező kommentje:
semmit nem mondott az orvos, csak h ezzel a lelettel beutalóval kedden v csütörtökön reggel menjek...most megvárni a köv.mensit...
2014. febr. 5. 15:50
 3/19 anonim ***** válasza:
A ciklusod 2-5 napja között kell menni, sima vérvétel lesz.
2014. febr. 5. 15:52
 4/19 A kérdező kommentje:
akkor várjam meg a kövi mensit és ha elmúlt utána menjek?
2014. febr. 5. 15:56
 5/19 anonim ***** válasza:
nem! megjön a mensid az az elsö nap. A 3. napon menj. h ez szombatra esik akkor a 2. napon menj pénteken, ha vasárnapra esne a 3. nap akkor a negyedik napon hétfön menj. Ezt jelenti a +-3. nap. Azért az komoly hogy ennyire nem tájékoztatott az orvos. Nögyógyász volt vagy endokrinológus? ha nögyógyász akkor ne is hozzá vidd vissza mert nem rá tartozik hanem endokrinológusra.
2014. febr. 5. 15:59
 6/19 A kérdező kommentje:
basszus nem tudom ezeket :( semmit nem mondott.nőgyógyász volt.baba elvesztése miatt mentem kontrollra és mondtam neki h nézzük meg a hormonokat.de azt sem mondta mikor kell mennem..köszi a válaszokat
2014. febr. 5. 16:03
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha most veszítetted el a babát, még várj legalább két ciklust, mert most még fals eredményt mutathat a hormonpanel.
2014. febr. 5. 16:07
 8/19 A kérdező kommentje:
novemberben vesztettem el, azóta kétszer rendesen megvolt.
2014. febr. 5. 16:12
 9/19 anonim ***** válasza:
nekem ciklus végén nézték ezeket a hormonokat, az eredmenyemen pedig rajt voltak a ref. tartományok a ciklus különböző részeire megadva.
2014. febr. 5. 20:59
 10/19 A kérdező kommentje:
voltam vettek is vért.nem volt kritérium , hogy mikor menjek.simán megcsinálták pedig pont a 14.napon járok
2014. febr. 6. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!