Akinek volt már hormonvizsgálata? Néznek nálam LH, FSH ösztradiol, prolaktin, progeszteron és tesztoszteront. Csak sima vérvétel lesz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 15:29
1/19 anonim válasza:
igen de fontos hogy +-1 3. napon menj a vérvételre, de gondolom ezt elmondták.
2/19 A kérdező kommentje:
semmit nem mondott az orvos, csak h ezzel a lelettel beutalóval kedden v csütörtökön reggel menjek...most megvárni a köv.mensit...
2014. febr. 5. 15:50
3/19 anonim válasza:
A ciklusod 2-5 napja között kell menni, sima vérvétel lesz.
4/19 A kérdező kommentje:
akkor várjam meg a kövi mensit és ha elmúlt utána menjek?
2014. febr. 5. 15:56
5/19 anonim válasza:
nem! megjön a mensid az az elsö nap. A 3. napon menj. h ez szombatra esik akkor a 2. napon menj pénteken, ha vasárnapra esne a 3. nap akkor a negyedik napon hétfön menj. Ezt jelenti a +-3. nap. Azért az komoly hogy ennyire nem tájékoztatott az orvos. Nögyógyász volt vagy endokrinológus? ha nögyógyász akkor ne is hozzá vidd vissza mert nem rá tartozik hanem endokrinológusra.
6/19 A kérdező kommentje:
basszus nem tudom ezeket :( semmit nem mondott.nőgyógyász volt.baba elvesztése miatt mentem kontrollra és mondtam neki h nézzük meg a hormonokat.de azt sem mondta mikor kell mennem..köszi a válaszokat
2014. febr. 5. 16:03
7/19 anonim válasza:
Ha most veszítetted el a babát, még várj legalább két ciklust, mert most még fals eredményt mutathat a hormonpanel.
8/19 A kérdező kommentje:
novemberben vesztettem el, azóta kétszer rendesen megvolt.
2014. febr. 5. 16:12
9/19 anonim válasza:
nekem ciklus végén nézték ezeket a hormonokat, az eredmenyemen pedig rajt voltak a ref. tartományok a ciklus különböző részeire megadva.
10/19 A kérdező kommentje:
voltam vettek is vért.nem volt kritérium , hogy mikor menjek.simán megcsinálták pedig pont a 14.napon járok
2014. febr. 6. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!