Akinek volt már hormonvizsgálata? Néznek nálam LH, FSH ösztradiol, prolaktin, progeszteron és tesztoszteront. Csak sima vérvétel lesz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 15:29
11/19 anonim válasza:
az a baj hogy vannak hormonok ahol igenis számit hogy 3. napi legyen és 21. napi. pl a 21. napiból látják volt-e peteérés. a 3. napi értékek fontosak a teherbeeséshez is. sok betegségre ott van utaló jel pl LH/FSH arány. Mi a panaszod ami miatt szükséges a vérvétel? Prolaktinnál, tesztoszteronnál nem fontos a nap ésa pajszmirigynél sme a többinél igen.
12/19 A kérdező kommentje:
elhízás, baba elvesztése.
2014. febr. 6. 15:41
13/19 A kérdező kommentje:
tudom mikor van peteérésem ahhoz nem kell vizsgálat.
2014. febr. 6. 15:41
14/19 A kérdező kommentje:
és nagyon hamar és könnyen teherbe estem annak idején..cska hát vmi miatt meggondolta magát.
2014. febr. 6. 15:42
15/19 anonim válasza:
akkor terheléses inzulin és cukor vizsgálat nem ártana okozhatta progeszteron hiány is azt csak 21. napi vérvételböl tudják megállapitani. 14. napon még nem dolgozik a progi csak a ciklus második felében. A hormonpanelhez muszáj a napokat betartani. sztk-s orvosnl voltál?
16/19 A kérdező kommentje:
igen cukorterhelést mindenképpen akarok mert magas az amilázom 3 éve.nagyon félek, nehogy cukorbeteg legyek...igen, nem magándokihoz mentem...:(
2014. febr. 6. 16:16
17/19 anonim válasza:
nekem azt mondta a doki hogy a nagy eltérések látszanak akkor is ha nem 3. és 21. napit néznek. Aztán az eredmények fényében gondolom mentek majd tovább ha kell. Nekem 29. napon néztek teljes hormonsort 30 napos ciklus mellett.
18/19 A kérdező kommentje:
kaptam utrot mikor terhes voltam mert barnáztam. következőnél biztos, hogy fogok kérni már az elején
2014. febr. 6. 16:17
19/19 anonim válasza:
a gondosabb orvos ilyen esetben mi t a tiéd automatikusan fel is írja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!