A barnázás mitől lehetséges, mit mutathat meg menses előtt, vagy helyett, és hogy mi a különbség hogy progeszteron baj, vagy épp terhesség?
tehát végeredményében vehetjük úgy, hogy ami nem vér, hanem valami más, az barnázásnak számit, és feltehetően valami nem túl jót jelez.
az gáz akkor, mert én barnázok. (csak eddig abban a hiszemben éltem, hogy a barnázás valami többet jelent annál, mint ami nekem van)
lenne még kérdésem, ha valakinek van kedve, örülnék ha még válaszolna, nem szeretnék újabb kérdést kiirni erről.
szóval a barnázás mi pontosan? úgy értem fizikailag/biológialiag. a méhnyálkahártya hamarabb leválik? vagyis arra utal hogy a sárgatest elégtelenség és progi hiány miatt nem tud megvastagodni a méhnyálkahártya, és hamarabb kiürül? vagyis a barna cucc az a méhnyálkahártya lenne?
milyen módszerek vannak házilag?
barátcserjét, méhpempőt, d e vitamint, meg palástfü teát már szedek. van még valami amiről esetleg nem tudok?
ezer kösz
Bocsi ay OFF-ért. de ez engem is érdekel.
Mi is babát szeretnénk, köv. hónapban kezdünk el próbálkozni, és ugyan azt tapasztalom amit te is. Mielőtt megjönne, előtte 1 nappal csak valami barnás dolog jelentkezik, és rá 1 napra már meg is jön. Nekem azóta van így, amióta menstruálok. Azt hittem, hogy még annyira gyengén jön meg, hogy közben kicsit megalvad a vér, és igen ha én is felnyúlok, már bocsi, akkor nekem is barnás, nem élénk piros. Soha nem gondoltam, hogy ez bajt jelent, de én is félek, hisz már progeszteron hiány folyik a csapból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!