A barnázás mitől lehetséges, mit mutathat meg menses előtt, vagy helyett, és hogy mi a különbség hogy progeszteron baj, vagy épp terhesség?
én olvastam itt olyat is akinek piros vér volt, mégis megmaradt a baba.
kihordtam már egy terhességet, ahol egyetlenegyszer volt kb 1 cm hosszú és 2mm széles barnacsík a tisztaságin vizsgálat után! azt mondták a vérbőség miatt.
Szép egészséges babám lett.
Azonban 7 hete a 8.héten a második terhességemnél szintén vizsgálat után volt barnás nyákom, ez bár nem volt sok, de jóval több volt, mint az első babámnál. Sajnos rá 4 napra egy csepp vér, majd még egy napra rá vérzés lett és elvetéltem 2 nappal a 9. hét kezdete előtt. Hozzáteszem maga a vérzés nagyon kevés volt, egy éjszaka volt olyan mint egy normál mensinél az utolsó lightos napok, ekkor ürült ki, azlőtt pedig jelentéktelen kis pecsételés, szóval nem mindenkiből ömlik a vér.
Azt mondták nem progi hiány okozta mert ha az első babámnál nem volt hormon gond kevés az esélye hogy most az lenne.
Szerintük valószínűleg nem lett volna egészséges..
Én azt mondom mindenképpen lásson orvos, mert ha olyan gond van amin orvosilag segíteni lehet -nekem nem tudtak sajnos-akkor ez megmentheti a babádat!
Én elmennék orvoshoz a helyedben!
Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!