Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megfog jönni vagy baba van?

Megfog jönni vagy baba van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

7.-8.ra nem vartam a havim.nem is jott.viszont,6.an hat elegge fajt a mehem egesz nap,es sok tojasfeherjes nyakom volt egesz nap(pont mint ovukor).7.en is fajt picit,aztan elmult.8.an semmit nen ereztem,teszt negativ.ma megint ereztem a jobb petefeszkembe min.fajdalmat.es megint csak a tojasfeherjes nyak jelent meg.nincs semmi mensis tunetem.ovum elvileg 25.e korul lehetett,ha volt.ciklusaim 32naposak.es utolso mensi szept.7.

Kinek mi a velemenye?mire szamithatok?tapasztalatok?

2015. okt. 9. 18:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
na hát elmentem így 5 hetesen :D nem bírtam várni,meg akartam nyugodni.és hát 6mm petezsák volt,szikhólyag sejthető.2 hét múlva kell vissza mennem.
2015. okt. 30. 22:14
 22/25 A kérdező kommentje:
nem tudom,olvassa e még valaki,de jelentem terhesség volt,nagyrészt probléma mentes,itt van mellettem a 8hónapos kis meglepi babám :)
2017. febr. 22. 12:32
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
De jo! 😊 Gratula a babahoz! Most nekem is gorcsolt 2 napja a hasam, de nem hiszem, hogy baba lenne, meg eleg surun szoptatok. Milyen volt a szules, es azota a babazas?
2017. febr. 28. 14:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kesoi ovura tippeltem nalad anno a nyak alapjan, igy utolag visszaolvasva ugy latom, bejott:)
2017. febr. 28. 14:54
 25/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A szülés szörnyű volt :D de tényleg.Másfél napig vajúdtam,brutál kimerültem és a végén császár lett sürgősségi.Nagyon fájt a vajúdás.Műtétből hamar felépültem.

Egyébként igen ovu volt,csak ugye kiderült azért,mert a pcos miatt normál középidőben nem tudott megrepedni a tüsző,így a szervezetem tett még egy próbát,ezért fájt annyira aznap mindenem.

Most meg tesó projekten vagyunk,de csak lazán

2017. okt. 4. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!