Megfog jönni vagy baba van?
Sziasztok!
7.-8.ra nem vartam a havim.nem is jott.viszont,6.an hat elegge fajt a mehem egesz nap,es sok tojasfeherjes nyakom volt egesz nap(pont mint ovukor).7.en is fajt picit,aztan elmult.8.an semmit nen ereztem,teszt negativ.ma megint ereztem a jobb petefeszkembe min.fajdalmat.es megint csak a tojasfeherjes nyak jelent meg.nincs semmi mensis tunetem.ovum elvileg 25.e korul lehetett,ha volt.ciklusaim 32naposak.es utolso mensi szept.7.
Kinek mi a velemenye?mire szamithatok?tapasztalatok?
Sziasztok!
A szülés szörnyű volt :D de tényleg.Másfél napig vajúdtam,brutál kimerültem és a végén császár lett sürgősségi.Nagyon fájt a vajúdás.Műtétből hamar felépültem.
Egyébként igen ovu volt,csak ugye kiderült azért,mert a pcos miatt normál középidőben nem tudott megrepedni a tüsző,így a szervezetem tett még egy próbát,ezért fájt annyira aznap mindenem.
Most meg tesó projekten vagyunk,de csak lazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!