Megfog jönni vagy baba van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
7.-8.ra nem vartam a havim.nem is jott.viszont,6.an hat elegge fajt a mehem egesz nap,es sok tojasfeherjes nyakom volt egesz nap(pont mint ovukor).7.en is fajt picit,aztan elmult.8.an semmit nen ereztem,teszt negativ.ma megint ereztem a jobb petefeszkembe min.fajdalmat.es megint csak a tojasfeherjes nyak jelent meg.nincs semmi mensis tunetem.ovum elvileg 25.e korul lehetett,ha volt.ciklusaim 32naposak.es utolso mensi szept.7.
Kinek mi a velemenye?mire szamithatok?tapasztalatok?
2015. okt. 9. 18:28
11/25 ReniAdam válasza:
Holnap megyek dokihoz. A hőm fent maradt. Már tegnaple kkellet volna esnie.
12/25 A kérdező kommentje:
Na mivolt a dokinal?????:)
Nekem ma delutani xepil full negativ.pedig 5.napja kesik :/
2015. okt. 12. 19:07
13/25 A kérdező kommentje:
na én voltak dokinál.pcos.és nincs baba :(
2015. okt. 13. 19:39
16/25 ReniAdam válasza:
Én hétfőn voltam dokinál. Babát várok. Sajnálom hogy Neked nem sikerült :( majd kovethező alkalommal . :)
17/25 A kérdező kommentje:
új fejlemény csajok!!!:D
15 napja késik,és csináltam ma délután egy tesztet,ami határozott pozitív lett!!!!!!! :):):):)
2015. okt. 22. 19:00
18/25 ReniAdam válasza:
De jóóó. Gratulálok! Mikor mész megint dokihoz?
19/25 A kérdező kommentje:
Hat sztem jovoheten kerek idopontot es majd csak 2het mulva. Mert ha kesoi ovut nezem akkor hetfon leszek 5hetes es ugy akarok menni hogy mar lassam a szivdobogasat *-*
2015. okt. 24. 12:30
20/25 ReniAdam válasza:
Addig is vigyázz magadra! És majd írj amint van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!