Amikor úgy éreztétek megfog jönni a menses de nem jött meg mert baba volt ugyanazt éreztétek mint menses előtt? Ha nem írjátok le legyetek szívesesek miben volt más.
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 12:18
1/16 anonim válasza:
Hasonlót de azért jóval erősebben, ez a tompa görcsölős fájdalom az alhasban, nekem szúrkálni is szokott a mellem puffadás stb. és ezek 2 szer olyan erősen mint máskor.
2/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert a mellem egyre jobban fáj és soha nem szokott görcsöm csak reggel volt hétfőre nem várom ezért furcsa az egész.Köszönöm a választ:)
2013. febr. 1. 12:35
3/16 anonim válasza:
Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy ez baba lesz. Ugyanis pl mensi előtt csak egy kicsit fájt a mellem, de akkor ez jóval erősebb volt és egészen a peteéréstől kezdődött. Aztán mensi előtt mindig is többet jártam wc-re, de akkor még annál is többet, nagyon feltűnő volt már a páromnak is. Görcsölni nem nagyon szoktam, de akkor volt, hogy úgy belenyilalt a hasamba, hogy nem tudtam felállni.
4/16 anonim válasza:
Nekem tök olyan érzés volt, mint mikor megjön, ezért el is keseredtem, mert azt hittem, hogy na, holnap biztos megjön! Aztán nem jött meg másnap, és harmadnap sem és azután sem, és akkor már a teszt is pozitív lett. Viszont sokat jártam én is pisilni és puffadtam nagyon.
5/16 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon erős a mell fájdalom már éjszaka is felébredtem rá remélem összejött!
2013. febr. 1. 12:44
6/16 anonim válasza:
Két babámnál teljesen ugy görcsöltem,hogy napokig azt hittem,hogy na mindjárt megjön, de nem,és pozitív lett a tesztem!
7/16 frászkarikaborsó válasza:
Pontosan ugyanazt, csak kicsit talán korábban mint "kellett volna". Én meg is voltam győződve róla hogy na, az a hónap sem sikerült. Aztán meg mégse jött meg. :)
8/16 anonim válasza:
Szia.Nekem is minden ugyanúgy fájt,és sokat jártam wc-re,mert bő fehér folyásom volt a menses napján,és mindig azt hittem,hogy ez már az.de szerencsére nem jött.Szorítok neked!!! :)
34hkm
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de ma megjött sajnos két nappal hamarabb:(
2013. febr. 2. 12:34
10/16 anonim válasza:
Peteérés kalkulátorokat szoktál nézni?nekem az segített.első hónapban túl későn voltam a párommal együtt.másodikban hamar :) de harmadjára összejött...elég jól kitudják számolni a Ciklus.hu-n.
Fel a fejjel!!!Remélem legközelebb sikerül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!