Amikor úgy éreztétek megfog jönni a menses de nem jött meg mert baba volt ugyanazt éreztétek mint menses előtt? Ha nem írjátok le legyetek szívesesek miben volt más.
Szia kérdező, hogy alakultál? Megjött vagy még mindig barnázol, nálam is hasonló a helyzet.
Én holnapra nem várom.Nekem egyenlőre semmi tünetem nincsen, nem fájnak a melleim, nem görcsölök, pedig a menzim előtt már ezeket a tüneteket érezni szoktam rendesen. Mérsz hőmérsékletet?
Utolsónak, Nagyon gratulálok, jó egészséget kívánok a terhességedhez és a babádnak!!! :)
Kérdező, hogy alakultál, mi újság Nálad?
Nálam annyi, hogy ma reggelre 1 tizedet esett a hőmérsékletem (36,5), még így sincs az alaphő alatt. Jelen van a barnázás, ez picit aggaszt. Holnap reggel mindenképpen tesztelek, hacsak ma el nem önt a vér.
Sziasztok!Én is Gratulálok a terhességhez,és jó egészséget kívánok nektek!!!Remélem utolsó te is pozitívat teszteltél :) ,és a kérdező is!!!
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!