Ti is igy voltatok?

Figyelt kérdés
6 hkm vagyok,jövő héten megyek először az orvoshoz,és rettenetesen izgulok már,hogy minden rendben van-e a babámmal. Próbálom mással lefoglalni magam,de mindig ezen jár az eszem. Más is ennyire félt az első vizsgálat előtt?

2013. jan. 31. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj! Biztosan minden rendben lesz, most csak egy hetet kell kibírnod, de pl. én most voltam a múlt héten 12. hetes ultrahangon és majd csak 6 hét múlva megyek megint... na addig megesz a fene.. utána meg majd csak 32 hetesen megyek... azt elég lesz kivárni..

Egyébként én is nagyon féltem az 1. előtt, de nekem volt 2 vetélésem, és emiatt, de aztán nagyon megörültem, mert igaz nagyon korán mentem még 4 hetes lehettem és már volt petezsák.. pedig nem számítottam rá :D

2013. jan. 31. 18:00
 2/2 frászkarikaborsó ***** válasza:
A 29. hétig folyamatosan paráztam hogy valami gond lesz. Csak utána mertem igazán elhinni hogy nekem bizony kisbabám lesz. Szóval igen, én is így voltam. Természetesen nem volt semmi baj. Most azon parázom hogy rászakad a konyhaszekrény, vagy hogy lenyel egy fél csörgős rágókát. Tudom hogy nem vagyok normális, de már csak röhögök rajta :)
2013. jan. 31. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!