1/8 anonim válasza:
igen szeretnék még egyet, mert a lányomnak kell egy kistesó.
2/8 anonim válasza:
Igen meg gy kislanyt majd par ev mulva.van 2 fiam es egy lanyom
3/8 anonim válasza:
igen, mert az a természetes, ha az embernek családja van, és ha meghalunk, semmi nem marad utánunk csak a gyerekeink
4/8 anonim válasza:
Igen. Most a pocakomban egy kisfiú van, de szeretnénk neki kis tesót vagy tesókat. Kislányt is szeretnék, de ha fiúk lesznek, akkor sem baj, csak legyen testvérkéje majd :-)
5/8 anonim válasza:
Mert anyának lenni a legjobb dolog a világon!!!!Alig várom, hogy végre Anya legyek!
6/8 anonim válasza:
Nekem az anyai osztoneim tortek fel...valami ezt sugallja,hogy szeretnek babat.
Naeshat biztos vagyok szerelmemben is,hogy jol valasztottam,igy minden teljes(parkapcsolat,anyagiak,munkahely,kiegyensulyozottsag...),most johet a baba :)
Hajra mindenki :))))
7/8 anonim válasza:
én is szeretnék még egy kislányt,aztán,ha megtehetjük egy 3.babát.
most 3 hónapos a kisfiam,és leírhatatlan az érzés,ez tündér,ahogy rád mosolyog,hogy a világot jelentem neki,és ő is nekem.elképzelem,ahogy látni fogom felnőni....már nem csak élek bele a világba
8/8 anonim válasza:
Mert most 9 hónapos a kisfiam és szeretnék neki tesót legyen kivel rosszalkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!