Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pg53 -as ovu tesztel kapcsol...

A pg53 -as ovu tesztel kapcsolatban lenne kérdésem. Van valaki akinek páfrányokat mutatott mégsem lett baba?

Figyelt kérdés
Mi nagyon szeretnénk, de összevissza mutat páfrányokat. Àlltalában reggel semmit, aztán délután páfrányos. Ma vagyok a 23. napon és délután újra páfrányos lett RÈSZBEN. Ovunál is páfrányos volt. A ciklusom 7. napján kezdtem a tesztet és 10. napon mutatott páfrányt (igaz ez volt az elsö nap, hogy du-án is elkezdtem nézegetni). 5 napot nem voltunk itthon (a 16. naptól 21-ig), így nem tudom akkor mit mutatott volna, de mióta megjöttünk egyik nap páfrányos, másik nap pedig nem. Ma megint az!

#peteérés #ovulációs teszt #páfrány #Pg/53 #pg53 ovulációs teszt #peteérés után páfrányos maradt #van esély a babára
2013. jan. 30. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen gondom vele, bár tény hogy ovu után nem nézegettem, és az első hónapban összejött a baba, úgyhogy nagy rutinom nem lett :)

Nyálból csinálod? Esetleg nem lehet, hogy nem vártál eleget evés ivás után, vagy valami hasonló probléma lehet?

Én mindig reggel néztem, amint felébredtem, és teljesen egyértelmű volt...

2013. jan. 30. 22:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Nyálból csinálom mindig. A szabályokat betartom, min 1 óráig semmit nem eszek, iszok stb... reggel pedig közvetlen ébredés után még fogmosás elött. Mégse mutat akkor semmit. Ill krumpliformákat amik csíkosak sokszor! Csak du-án vagy este jelenik meg a páfrány. Ma pl majdnem 2 óráig nem ettem, ittam elötte semmit és ott voltak részben (voltak krumplik is!). :)
2013. jan. 30. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
A pg53 egy átverés, össze vissza mutat mindenkinek mindnet, vegyél ovu teszteket annak van értelme.
2013. jan. 30. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát én inkább a reggelire hagyatkoznék, úgy volt páfrányos ovunál?
2013. jan. 30. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem össze-vissza mutatott mindent. Később kiderült, hogy egyáltalán nincs peteérésem, az a vacak mégis volt, hogy havonta több alkalommal páfrányos volt. Szerintem semmi értelme.
2013. jan. 30. 23:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Reggel is volt talán 1-2x páfrány, de inkább délután! :( Na mindegy kivárom mi lesz. Szombaton kell megjönnie +/- 2 nap! Majd megírom, hogy "hazudott"-e vagy tényleg végre sikerült!
2013. jan. 30. 23:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem vàlt be.Egyszer sem mutatott pàfrànyt el is keseredtem talàn nem is lehet babàm.

Üdv 23hetes km

2013. jan. 31. 09:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Sajnos ma reggelre megjött! :( Kiváncsiságból csináltam ma is tesztet. Reggel negatív, du-án újból páfrányos lett!! Ennyit róla... akinek összejött a baba, az csak véletlen egybeesés lehetett! :(

Akinek meg összejött vagy a pg53-al vagy anélkül a baba: sok boldogságot a picihez! :)

2013. jan. 31. 16:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Hormonális problémánál nem pontos a PG/53, meg egyébként is van, akinek nem jön be. Használj LH tesztet.
2013. jan. 31. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy jártam én is a pg53-mal, mint te! Össze- vissza mutatott mindent. Tulajdonképpen ha egymás után többször is teszteltem, akkor tudtam nagyon szép páfrányosat és karikákat is produkálni néhány percen belül... Egy nagy kamu az egész! Az első hónap után ki is dobtam... Az ovuteszt viszont nekem is bevált!
2013. jan. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!