Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pg53 -as ovu tesztel kapcsol...

A pg53 -as ovu tesztel kapcsolatban lenne kérdésem. Van valaki akinek páfrányokat mutatott mégsem lett baba?

Figyelt kérdés
Mi nagyon szeretnénk, de összevissza mutat páfrányokat. Àlltalában reggel semmit, aztán délután páfrányos. Ma vagyok a 23. napon és délután újra páfrányos lett RÈSZBEN. Ovunál is páfrányos volt. A ciklusom 7. napján kezdtem a tesztet és 10. napon mutatott páfrányt (igaz ez volt az elsö nap, hogy du-án is elkezdtem nézegetni). 5 napot nem voltunk itthon (a 16. naptól 21-ig), így nem tudom akkor mit mutatott volna, de mióta megjöttünk egyik nap páfrányos, másik nap pedig nem. Ma megint az!

#peteérés #ovulációs teszt #páfrány #Pg/53 #pg53 ovulációs teszt #peteérés után páfrányos maradt #van esély a babára
2013. jan. 30. 22:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
és lett baba? :)
2013. febr. 4. 22:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia,

Már pár hónapja próbálom követni PG-vel az ovut, de nem vagyok meggyőzve... úgy jártam, ahogy Te is, hogy volt hogy mutatott páfrányt, volt hogy nem, szóval szerintem sem működik megbízhatóan. Aztán a múltkori mens. előtt full páfrányos volt, azt hittem, hogy baba lesz - mert sokan írták, hogy az elmaradt mens. előtt páfrányosodott, és babát jelzett - de simán megjött pont 28 napra, úgyhogy én nem hagyatkozok rá. Most vagyok a 10. napon, és eddig semmit nem mutatott, csak "krumplikat", múlt ciklusban pedig már a 7. napon teljesen páfrányos volt.

2013. febr. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!