Ki szedett Duphaston -t? Kinek mi a tapasztalata vele kapcsolatban, és mennyi ideig szedtétek mielőtt megfogant a baba?
én szedtem előtte 2 hétig mert egyből összejött.sztem nagyon jó progeszteront tartalmaz,kicsit megtámogatja a beágyazódást.azért kellett mert egy vérvételen kiderült hogy kevés a progim...pozitív teszt után a 12.hétig szedtem,de arra emlékszem hogy az elején sokat szedtem utánna egyre csökkentettük az adagot.
36hkm
Én egyszer azért szedtem, hogy kitolja a mensim, ne esküvőn jöjjön meg.
Utána meg inszemek, lombikok után, tehát fogantatás után (igaz inszemeknél nem lett), a beágyazódás miatt, nehogy progihiány miatt legyen vetélés.
Tehát ciklus 2. felétől csak, mikor sikerült, akkor én is 12. hétig.
Szerintem tesztelj! Az abbahagyás előtt teszteltél? Sosem szabad abbahagyni, ha nincs negtatív teszted, mert az meghozhatja a vérzést akkor is, ha sikerült teherbe esni.
Ha teszteltél, és negatív volt, akkor fogalmam sincs mitől vérezhetsz középidőben. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!