Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szedett Duphaston -t?...

Ki szedett Duphaston -t? Kinek mi a tapasztalata vele kapcsolatban, és mennyi ideig szedtétek mielőtt megfogant a baba?

Figyelt kérdés

#duphaston szedése
2012. jún. 14. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:

én szedtem előtte 2 hétig mert egyből összejött.sztem nagyon jó progeszteront tartalmaz,kicsit megtámogatja a beágyazódást.azért kellett mert egy vérvételen kiderült hogy kevés a progim...pozitív teszt után a 12.hétig szedtem,de arra emlékszem hogy az elején sokat szedtem utánna egyre csökkentettük az adagot.

36hkm

2012. jún. 14. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Én egyszer azért szedtem, hogy kitolja a mensim, ne esküvőn jöjjön meg.

Utána meg inszemek, lombikok után, tehát fogantatás után (igaz inszemeknél nem lett), a beágyazódás miatt, nehogy progihiány miatt legyen vetélés.

Tehát ciklus 2. felétől csak, mikor sikerült, akkor én is 12. hétig.

2012. jún. 14. 13:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Az orvos irta fel nekem a duphaston,2x1-et.10 napig kellett szednem,aztán rendesen meg is jött jun.1-én 5 napig tartott,aztán most juni12-13-14-én ismét megjött,vagyis nem rendes menses,hanem piros helyett barnás folyás.Nem értem miért.lehet peteérés,de pé.kor nem szokott nálam ennyi barnás vérzés lenni.A méhemnél is szúródik vagy 4 napja.Neked volt ilyen? Teszteljek? vagy még nagyon korai?
2012. jún. 14. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet most ágyazódik be a bébi :-) nekem akkor volt egy kis barnázásom.:-)
2012. jún. 14. 13:42
 5/6 Manka68 ***** válasza:

Szerintem tesztelj! Az abbahagyás előtt teszteltél? Sosem szabad abbahagyni, ha nincs negtatív teszted, mert az meghozhatja a vérzést akkor is, ha sikerült teherbe esni.

Ha teszteltél, és negatív volt, akkor fogalmam sincs mitől vérezhetsz középidőben. :-(

2012. jún. 14. 18:05
 6/6 Horváthlaura16 válasza:
Üdv.Egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valaki szedte már e úgy a duphasont úgyhogy szívbeteg? És mi a véleménye róla.1 éve lassan hogy össze vissza van a menszeszem egyszer megjön egyszer nem, ezért ajánlotta az orvosom a duphasont. Előre is köszönöm a választ.
2021. máj. 18. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!