Duphaston szedése után késett a mensitek? 29-edik napomon negativ a tesztem, lehet még Baba?
Elsö duphastonos honapom,arra szedem hogy vékony a méhnyálkahártyám.Amugy szokott késni,de ettöl a gyogyszertöl is fog?Ma vagyok a 29-edik ciklusnapomon,negativ lett a terhestesztem de nem elsö vizeletböl csináltam,lehet még Baba?Nektek késett?Mennyit?
Köszönöm!
A ciklusom 14-edik napjátol a 25-ödik napjáig szedtem,létszi segitsetek!2éve probálkozunk.
És az nem baj ilyenkor a beágyazodásnak hogy ebbe a pár napba nem szedem?Köszi
Köszönöm nektek.A 14-ediktöl a 25-ödik napomig szedtem.Ez volt az elsö duphastonos honapom.
Ha 4nap után meg kell jönni akkor miért van az hogy valakinek 5-6napot is késik és utánna jön meg a gyogyszer abbahagyása után?
Ti miért szediktek?
És mi van ha amig ebbe a pár napba nem szedem amig ki nem derül hogy terhes vagyok,nem maradna meg?(ezért vettem tesztet amugy)
Köszönöm
Azt irod hogy lehet hogy baba van?De ma csináltam egy tesztet és negativ lett:(((nem kellet volna már kimutatnia?
És kivánom hogy sikerüljön a Baba nektek is!Köszi
Remélem sikerülni fog, mert már mi is 1,5 éve próbálkozunk.
Igazából azt olvastam, hogy az abbahagyás után 4-5 nappal jön meg, én 1 szemet szedtem 15-25. napig, és rá 4 napra jött meg, és is csináltam tesztet negatív lett, de van akinek csak később mutatja ki a teszt. Olyat is olvastam.
Köszi.
Akkor remélem sikerülni fog mindegyikünknek,mi is már 2éve várunk rá.És te mire kaptad a duphastont?
Szerintem az enyém meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!