Mit kell csinálna ha fiut és mit ha lány babát akarsz?
Az egész hülyeség. ha lenne ilyen, akkor nem lenne ez ekkora kérdés a világban, föleg kínában.
Még jó hogy nincs ilyen praktika, az emberek iszinyatosan felborítanák a biológiai egyensúlyt.
Söt még az is tilos hogy beültetés elött megnézzék milyen nemü is lesz a baba. (habár lehet kínaában jópénzért megteszik)
az egyetlen biztos módszer ha az örökbefogadási kérelmen a baba kívánt nemét x-eled be.
esetleg még a lány esélyeit lehet picivel növelni ha biztosra tudod mikor van a peteérésed, mert a lányok tovább életképesek...
ezt leszámítva hülyeség az egész
Biológiailag úgy működik, hogy a fiúk (Y kromoszómásak) a kisebb sejtek, de ezért gyorsabbak is, mint a lányok (X-esek). A lányok ugyan lassabbak, viszont tovább életben tudnak maradni a szervezetben.
Azaz, ha fiút szeretnél, akkor érdemesebb a peteérés körüli napokban együtt lenni - de ha lányt, akkor ezt megelőzően pár nappal és utána pár napig szüneteltetni.
Mi ugyan nem ennyire célzottan terveztük, de utólag számolva így volt és be is jött a fenti "képlet". Én nem megálmodtam a gyerekeim nemét, hanem ilyen módon kiszámoltam és igazam lett. :)
De egyébként valóban, ez inkább csak megfigyelés és következtetés, nem lehet erre tutira építeni.
Aki jókor jó helyen van, az lesz a befutó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!