Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell csinálna ha fiut és...

Mit kell csinálna ha fiut és mit ha lány babát akarsz?

Figyelt kérdés
Tudtok ilyen praktikákat mondani?Vagy az egész hülyeség?:)
2012. máj. 21. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Az egész hülyeség. ha lenne ilyen, akkor nem lenne ez ekkora kérdés a világban, föleg kínában.

Még jó hogy nincs ilyen praktika, az emberek iszinyatosan felborítanák a biológiai egyensúlyt.

Söt még az is tilos hogy beültetés elött megnézzék milyen nemü is lesz a baba. (habár lehet kínaában jópénzért megteszik)

2012. máj. 21. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:

az egyetlen biztos módszer ha az örökbefogadási kérelmen a baba kívánt nemét x-eled be.

esetleg még a lány esélyeit lehet picivel növelni ha biztosra tudod mikor van a peteérésed, mert a lányok tovább életképesek...

ezt leszámítva hülyeség az egész

2012. máj. 21. 13:35
 3/7 xStefix ***** válasza:
100%

Biológiailag úgy működik, hogy a fiúk (Y kromoszómásak) a kisebb sejtek, de ezért gyorsabbak is, mint a lányok (X-esek). A lányok ugyan lassabbak, viszont tovább életben tudnak maradni a szervezetben.

Azaz, ha fiút szeretnél, akkor érdemesebb a peteérés körüli napokban együtt lenni - de ha lányt, akkor ezt megelőzően pár nappal és utána pár napig szüneteltetni.

Mi ugyan nem ennyire célzottan terveztük, de utólag számolva így volt és be is jött a fenti "képlet". Én nem megálmodtam a gyerekeim nemét, hanem ilyen módon kiszámoltam és igazam lett. :)

2012. máj. 21. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ciklus.hu oldalon ha rendszeresen vezeted a menzeszed, ott elvileg kiírja, hogy melyik napokon van nagyobb esély fiúra, vagy lányra, nekem bejött. Azt is láthatod, mikor van ovulációd, melyek a kritikus napok, azaz amikor nagy eséllyel teherbe eshetsz és mikor van zöld jelzés, amikor nagyon kicsi az esély rá. De lehet, csak a véletlen volt.
2012. máj. 21. 13:37
 5/7 xStefix ***** válasza:
72%

De egyébként valóban, ez inkább csak megfigyelés és következtetés, nem lehet erre tutira építeni.

Aki jókor jó helyen van, az lesz a befutó. :)

2012. máj. 21. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy ovuláció előtt közvetlen nagyobb esély van kislányra, mert tovább bírják. Nekem bejött, de az ovulációt is nehéz kikockázni.
2012. máj. 21. 15:21
 7/7 an1ta válasza:
Hat szeretkezni kell :-D lehetoleg vedekezes nelkul. :-D aztan varni... es vagy lany lesz vagy fiu ;-)
2012. máj. 21. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!