Szerintetek ciki lenne, ha egy 15éves lány csinálna magának egy ilyen pólót és ha kedve tartja felhúzza?
2011. jan. 23. 01:57
2/18 anonim válasza:
Elég ótvar, de, ha ez tetszik...
3/18 anonim válasza:
A kreatívitásodat, és az ügyességedet mutatnád meg másoknak, ha sikerülne ilyen pólókat gyártanod magadnak.Tudod, hogyan kell csinálni ezeket?
4/18 A kérdező kommentje:
Ahham:)
2011. jan. 23. 02:14
5/18 anonim válasza:
Nem. Mi is csináltunk ilyeneket a gimis gólyatáborban, aztán azokat hordtuk. :)
6/18 anonim válasza:
nekem tetszene. :)
ha meglepnél egy ilyennel, azt sem venném rossz néven :))
8/18 anonim válasza:
Én ilyenekbe járok, de ahogy elnézem, ezek a festékek amcsiból vannak, ott más a technika, a Magyarországon vett festékekkel nem tudsz ilyet csinálni.
9/18 anonim válasza:
előző vagyok, vagyis megoldható, (most nézem csak eléggé). Ügyesen! :)
10/18 anonim válasza:
Nekem is van valami hasonlo felsom, mint az elso. Csak az enyem gyarilag ilyen es egyszinu, halvanykek es suliba jarok vele. Eddig senki nem szolt meg meg miatta, sot inkabb dicserik, hogy nem mindenkin van ilyen. Batran hord suliba is! Szerintem. Ha esetleg kivancsi vagy, hogy az enyem milyen, kuldhetsz egy privat e-mailt es kuldok rola kepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!