Szerintetek ciki lenne ha egy 150 cm magas lány néha felhúzna magassarkút?
Pl: ballagásra?
vagy nyáron szimplán az utcára?
vagy randira?
15,5/L
ööö miért is lenne ciki, ha egy alacsony lány magasabbnak akarna látszani?
nem értem a logikát, komolyan. szerintem az én 175 cm-mel sokkal cikibb, mikor felveszem a 10 cm-s magassarkút és mindenki utánam fordul, hogy "láttad milyen magas?" mintha nem láttak volna még fehérembert, komolyan...
miért lenne ciki? :)
alacsony lánynak inkább előnyös. gondolj bele milyen ha egy 180as csaj vesz fel magassarkút
Háát kicsit érdekes lenne:D
És nem lenne korai? Nem mindennap szeretném hordani..
majdnem 16 vagy, simán felvehetsz magasabb sarkú cipőket is, nézz csak körül, szerintem tőled fiatalabbak is hordanak olykor
és hogy picike vagy, azt jelenti, hogy nem kell félned a magastól, épp azért van, hogy segítsen azon, hogy ne érezd magad olyan kicsinek
egyáltalán nem fura sőt :)
inkább az a ciki, ha valaki alapból magas, és úgy vesz még fel egy magassarkút
Senki nem ítéli el a helyzeted kedves utolsó, csak ha már valaki alacsony, neki oka is van ilyet hordani, te viszont csupán élvezetből teheted.
És ha választani kell alacsony vagy magas hordjon, az alacsonyabbra voksolnak többen, de ez nem elítélés, csak a kettő közül az egyik indokoltabb, de a magas csajok ellen sincs ellenérv, csak többen vagyunk picik szerintem
Miért lenne ciki? :/
Ha tudsz benne járni, akkor nem ciki! :)
Én egy 20 centivel magasabb vagyok mint te, és mégis magassarkút veszek. Sajnos csak olyan 8-10 centiseket tudok felvenni, mert amúgy nagyon nagynak tűnök.
Ha olyan alacsony lennék, mint te, én még 15 centiseket is felvennék, elhiheted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!