Szerintetek ciki lenne, ha egy 15éves lány csinálna magának egy ilyen pólót és ha kedve tartja felhúzza?
2011. jan. 23. 01:57
11/18 anonim válasza:
Jah esen 18 eves lany vagyok
Utolso voltam...
12/18 anonim válasza:
nekem volt ilyesmi felsőm, 18 éves koromban, és nagyon szerettem, sose szóltak meg érte, ellenben sokan dicsérték milyen jól néz ki. Most huszonévesen már nem hordanám, de szerintem egy kamasz lánynak sokkal inkább ez a stilusa, mint a magassarkú-rövidnadrág/miniszoknya párositás. Hord örömmel, és légy büszke magadra amiért tudsz ilyet csinálni.
13/18 anonim válasza:
Jajj de csúnyák! Otthonra sem! Engem irritálna. Max akkor jó, ha punk vagy.
14/18 anonim válasza:
igen vedd fel, tunj ki a tomegbol, legy onmagad
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
De én [link] erre gondoltam leginább:) meg h csinálok iet feketében,pirosban,zöldben és szerintem picit egyedi :D a szivárványost,meg a harmadik képet csak ugy linkeltem:)
2011. jan. 23. 16:34
16/18 anonim válasza:
Nekem is van. Bolti is meg Home Made is. :D
18L
17/18 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 23. 17:03
18/18 anonim válasza:
nem punk, esetleg hippi, én 24 évesen is hordom. kit érdekel, hogy tetszik e random embereknek? :) viseld bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!