Megfog jönni vagy baba van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
7.-8.ra nem vartam a havim.nem is jott.viszont,6.an hat elegge fajt a mehem egesz nap,es sok tojasfeherjes nyakom volt egesz nap(pont mint ovukor).7.en is fajt picit,aztan elmult.8.an semmit nen ereztem,teszt negativ.ma megint ereztem a jobb petefeszkembe min.fajdalmat.es megint csak a tojasfeherjes nyak jelent meg.nincs semmi mensis tunetem.ovum elvileg 25.e korul lehetett,ha volt.ciklusaim 32naposak.es utolso mensi szept.7.
Kinek mi a velemenye?mire szamithatok?tapasztalatok?
2015. okt. 9. 18:28
1/25 anonim válasza:
Bármi lehet, a teszt az egyetlen támpont, annyira egyéni, hogy semmi másból nem lehet következtetni rá, csak tippelni max. Nekem nem nagyon különböztek a szokásos pms tünetektől a "tüneteim", mielőtt pozitívat teszteltem. Melyik nap teszteltél? Nem volt esetleg túl korai?
2/25 A kérdező kommentje:
Tegnap delutan amikor meg kellett vna jonnie.xepillel.
Jo de leginkabb ez a nyák idegesit h mi lehet.
2015. okt. 9. 19:03
3/25 anonim válasza:
Jelezhet extra, vagy késői peteérést is.
4/25 anonim válasza:
Nekem lehutóbb így jött meg.1napig nagyon sok nyák volt,mikor ovukor.kov.nap rózsaszínes volt es 3.nap megjott..en total biztos voltam benne,h végre terhes vagyok,de sajnos nem.
5/25 A kérdező kommentje:
Oooo :( de akkor nekem miertnem jon meg???:( indulhatna uj lappal a ciklus.de igy csak idegeskedek.
2015. okt. 9. 21:22
6/25 A kérdező kommentje:
Hőm fent van, 37,2 ugyh tuti h ma sem jon meg
2015. okt. 10. 07:16
7/25 ReniAdam válasza:
Nekem is nagyon nyákos pedig nem fog megjonni. :) lehet hogy babas vagy es az elejen meg ugy erzekeli a szervezeted hogy meg akar jonni. Nekem a bal oldali petefeszkem szurkal. A jobb oldal sajnos utalhat vakbélgyulladásra is. Ezt a vedononktol tudom.
8/25 A kérdező kommentje:
hát de neked is ilyen nyákod van?ez a tojásfehérjés?kicsit fura.na mindegy. a hőm ma is 37 volt,ugyh ez bíztató,csak remélem h nincs semmi hormonproblémám ami miatt nem jön meg.holnap veszek tesztet és lehet még hnap meg is csinálom.
2015. okt. 11. 16:44
9/25 ReniAdam válasza:
Reggelre kellett volna megjönnie. Nem jött meg és még nyákosabb lettem. A fiamnál is így volt. A doki szerint ez normalis. Szerintem babas vagy. :) ird majd meg mi lett
10/25 A kérdező kommentje:
Ja olvastam egy masik kerdesnel h pozi lett a teszted! Gratulalok!:) es mar voltal is vele dokinal?mered meg a hodet?irok mindenkepp :)
2015. okt. 11. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!