Mensi görcs, de ilyen korán? Megfog jönni vagy baba?
Nehéz ilyankor bármit is írni. Ha nem jellemző, akkor jelenthet babát, igazából biztató. A cicid nem érzékeny?
A baj az, hogy én amióta terhes voltan (biokémiai terhesség), minden hónapban produkálom szinte az öszes tünetet. Nekem nagyon korán volt hányimgerem, bő egy héttel a nemvárt előtt. Ez azóta minden hónapban visszajön... Egyedül a cicim nem fáj, és a szurkálások sem olyan mélyek, hanem mintha felületesebbek lennének.
Ngyon -nagyon szorítok neked!!!! Merj hinni benne, azzal nem ártasz:)
Szia!
Nekem 6.án volt ovum és atttól a naptól fogva az egész hasam alja görcsöl. Doki nem látott semmi rendellenest 7.én csak azt, hogy az ovum meg volt. Én tegnap elkezdtem magnézimuot szedni és sokkal enyhébb a görcs, néha órákra is elmúlik. Én nagyon remélem, hogy ez nem mensi jele nekünk!!! az a baj, hogy amióta babéra várunk én minden hónapban érzem az ovulációmat és ezeket a görcsöket, de a mostani sokkal intenzívebb és egész nap tartana, ha nem jutott volna ezsembe a magnézium tabletta. ártani nem árt, ha kicsit többet veszel be a kelleténél, akkor az kijön belőled hasmenéssel, mert a szervezet nem raktározza a magnéziumot. én azért írtam ezt, mert már szedek mellette más terhesvitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!