Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi görcs, de ilyen korán?...

Mensi görcs, de ilyen korán? Megfog jönni vagy baba?

Figyelt kérdés
5.-én volt ovum, megvolt a fájdogálás meg a tojásfehéres nyák is, már előtte napokkal.Eddig enyhe szurkálódást éreztem bal oldat mára meg feszül alul szinte minden és olyan, mint mielőtt megjönne, mensi szerű görcseim vannak.Még több mint másfél hét van a mensiig, ez már azt jelenti, hogy megfog jönni?
2012. nov. 10. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nehéz ilyankor bármit is írni. Ha nem jellemző, akkor jelenthet babát, igazából biztató. A cicid nem érzékeny?

A baj az, hogy én amióta terhes voltan (biokémiai terhesség), minden hónapban produkálom szinte az öszes tünetet. Nekem nagyon korán volt hányimgerem, bő egy héttel a nemvárt előtt. Ez azóta minden hónapban visszajön... Egyedül a cicim nem fáj, és a szurkálások sem olyan mélyek, hanem mintha felületesebbek lennének.

Ngyon -nagyon szorítok neked!!!! Merj hinni benne, azzal nem ártasz:)

2012. nov. 10. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 6.án volt ovum és atttól a naptól fogva az egész hasam alja görcsöl. Doki nem látott semmi rendellenest 7.én csak azt, hogy az ovum meg volt. Én tegnap elkezdtem magnézimuot szedni és sokkal enyhébb a görcs, néha órákra is elmúlik. Én nagyon remélem, hogy ez nem mensi jele nekünk!!! az a baj, hogy amióta babéra várunk én minden hónapban érzem az ovulációmat és ezeket a görcsöket, de a mostani sokkal intenzívebb és egész nap tartana, ha nem jutott volna ezsembe a magnézium tabletta. ártani nem árt, ha kicsit többet veszel be a kelleténél, akkor az kijön belőled hasmenéssel, mert a szervezet nem raktározza a magnéziumot. én azért írtam ezt, mert már szedek mellette más terhesvitamint.

2012. nov. 10. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Olyan jó, hogy nem vagyok egyedül!:)De igen, a melleim is duzzadtak és a hegyük néha igen érzékeny vagy épp viszket, kicsit vicces:)Pisilni még nem járok sűrűn az úgy emlékszem az első babánál is később jött de mostanában nagyon szédülékeny vagyok.Tudom ezek annyira korán van még a tünetekhez de anno nekem az első babámat a teszt 4 nappal a nemvárt előtt erősen kimutatta, olyan jó lenne ha most is így lenne!:)
2012. nov. 10. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!