Baba? Szept.23. -menzi.5. en gorcsok, majd 8. a enyhe verzes.5. es 6. an egyutt voltunk a parommal.7. ota erzes mintha valami vegig menne a petevezetekemen,13. hajnalban arra ebredtem, hogy megkonnyebultem, azota feszules meh kornyeken.
Es meg ami meglepo, hogy a kutyusom mindig kulon alutt, mo st minden este a kozelemben alszik.Tudni kell, hogy amiota abbahagytam a gyogyszert majus 31-34 napos a ciklusom, mar ket eve is igy alt be mikor abbahagytam.
Nem bannam, ha baba lenne, de felek remenykedni.Mi okozhat meg ilyen tuneteket?
Hormon problèma is lehet ez a köztes vérzés!
Ha nem jön meg várj 2 napot, majd tesztelj!
Ne hamarabb, mert csak csalódás a vége ha negatív!
Köszönöm a válaszokat!
1. válaszoló: szorítok, hogy sikerüljön
2. válaszoló: nem addig semmi képp nem tesztelek, nincs annál rosszabb, mint negatív tesztet kapni
3. válaszoló: én is gondoltam erre, ilyen hónapom még nem volt, hogy ennyi görcs, szurkálás lett volna. Szerintem jövő héten mindenképp orvos, ha baba, ha nem.
Kedves Kérdező! Drukkolok Neked hogy baba legyen! De a tünetekre nem szabad alapozni... én is produkáltam minden féle tünetet amikor nem voltam terhes, és utána jött a csalódás :( Amikor meg terhes lettem, akkor tényleg semmi tünet, már vártam is hogy megjön, aztán mégsem.
Nagyon drukkolok Neked, remélem megírod majd mi történt.
2. válaszoló
Én is attól félek, hogy csak produkálom a tüneteket, de ilyen hónapom, hogy szinte minden nap fajdogált a hasam alja, és hogy ovukor enyhe vérzés még soha a 15 év alatt, amióta megvan a menstruációm. Igaz jó pár évig tablettát is szedtem, mert görcseim voltak.
Köszönöm a válaszokat, és majd jelentkezem, ha most nem is, de remélem sikerül majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!