Mensi szerű görcs egy hete lehet baba?
Figyelt kérdés
Március 14.-én volt utoljára vérzésem. a ciklus 19.-20. napján volt barnás pecsételés, és most egy hete, pont mióta meg kellenne jönnie, görcsölök, de nem jön meg.
Lehet ez baba? Kérlek mondjátok, hogy igen...
2012. ápr. 21. 22:54
1/7 anonim válasza:
Igen lehet. Későn volt peteérésed. Szerintem tesztelj egyet, de ha esetleg negatívat mutat is nem kell feladni, mert amíg nem jön meg van esély rá.
2/7 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is....ma kellett volna megjönnie 4 napja menzi szerű görcsök, de se barna se vér. 3 napja teszteltem negatív lett, de most hányingerem is van már...Lehet csak korán teszteltem? Te csináltál már tesztet?
3/7 A kérdező kommentje:
péntek reggel csináltam, akkor negatív lett. azóta nem merek újat, már rendesen rettegek tőle. :(
2012. ápr. 22. 06:25
4/7 A kérdező kommentje:
nekem nincs hányingerem, viszont megnőtt a mellem. de akkor milyen teszt a megbízható?! Romedet használtam, patikában vettem. annyira félek egy új teszttől, mert novemberben volt egy missed ab.
2012. ápr. 22. 06:27
5/7 anonim válasza:
nekem medi lab mutatot pozit 2öt is halványan!de láthatoan én most rendeltem 10es eröségüt elsöbségivel holnap fel adják kedden itt lesz és csak 60ft/db
6/7 anonim válasza:
Romed nem megbízható és CB sem engem mind a kettő többször is átvágott téves eredményt mutatva! Gabriel teszt nagyon jó nekem a fiamnál rögtön megmutatta az eredményt várni se kellet az eredményre ahogy szívta fel a vizeletet úgy hozta elő a 2 csíkot! A patikusok sajnos az alapján mondják,hogy megbízható,hogy a gyártó mit mond! Az én patikusom a legutóbb inkább nem adott el nekem tesztet ,mert csak romed volt nekik készleten...! Tehát próbálkozz mással,nem mindig a drága a jó!
7/7 anonim válasza:
2.vagyok....hááát nem jött össze, megjött az előbb, elkeseredtem:-( A férjem azt mondja jobb is hogy nem most mert van már két téli gyerek, jöjjön a jobb időre, nem volt még itt az ideje....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!