Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-Epil teszt mennyire megbízha...

X-Epil teszt mennyire megbízható? Volt másnak is ilyen, és mégsem volt baba?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 7. 08:43
1 2 3 4 5 6
 51/56 mandiga ***** válasza:
Ezért furcsállom én is a tesztet, mert múlt hónapban elég sokat elhasználtam, és még szellemcsík sem volt rajta, sima hómező. Most meg ez történt. Ma meg csináltam egy ovu tesztet ami pozitív. Teljesen össze vagyok zavarodva, inditottam is egy kérdést erről, hogy miért van ez. Most lenne peteérésem? Valaki azt mondja, terhes vagyok, csináljak majd egy tesztet. Én már nem tudom, de jó lenne tudni mi történik bennem. Mérd a hődet, ha a normál felett van, akkor baba. Nekem is fent volt, most ma reggel 36,4 volt, elötte 36,5, azelött 36,6. Szóval nekem esik lefelé. Reggel mérd azt mondják, habár szerintem ilyenkor is fent van ha baba van a dologban. Én nagyon szorítok neked, és számolj be mindenről, persze ha neked nem teher. Szivesen olvasom és válaszolok is.
2015. okt. 14. 22:16
 52/56 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy vagy? Én hétfőn vagy kedden,megyek vissza a dokihoz. A tesztjeim továbbra is negatívak.
2015. okt. 18. 20:57
 53/56 mandiga ***** válasza:

Szia. Nagyon sajnálom. Velem furcsa dolgok történnek. Most figyelem magam, mert már semmit

nem értek. A tesztjeim nekem is negatívak. Most megvolt rendesen, nem volt darabos, viszont nyálkás volt a menzim, azóta meg barnázok. Nem értem, nem volt semmi bajom, és nem is gondolok ilyesmire.

Írj majd, hogy mi volt a dokinál. Amúgy hogy vagy?

2015. okt. 20. 10:38
 54/56 anonim ***** válasza:
Szia. Nem tudtam menni a dokihoz,mert párom ment dolgozni. Holnap megyünk délelőtt. A vaterás 10-es teszt is negatív. Na majd holnap mond valamit a doki. Meg van e még a petezsák? Vagy lehet van már benne szikhólyag is? Jahhh.... és képzeld egyik ismerősömmel találkoztam tegnap és azt mondta neki sem mutatta a teszt,minden rendben volt. Ma meg egy másik ismerősömmel találkoztam aki oviban dolgozik,most 6 hónapos,neki sem mutatta a teszt soha. Szeretett volna egy pozitív tesztet eltenni emlékbe,de nem sikerült neki olyat csinálni. Úgyhogy remény van!!! Bizakodom,de nem élem bele magam! Írj majd,hogy mizu veled! :)
2015. okt. 20. 19:36
 55/56 anonim ***** válasza:
Szia! Voltam ma orvosnál! Nem nőtt a petezsák,sajnos!! :/
2015. okt. 21. 22:26
 56/56 mandiga ***** válasza:

Szia.

Annyira sajnállak. Nagyon drukkoltam neked. És most mi lesz? Várhatod hogy megjöjjön? Furcsák ezek a tesztek is, vagy nem értem sokaknak miért nem mutatja ki, valamennyi kell, hogy a vizeletbe is legyen. Legalábbis így gondolom. Velem eddig semmi nincs. Ovutesztelek, de már azt sem értem hogy menzi 3. napjától volt pozitív. Vettem 25-ös érzékenységűt, azzal még nem lett pozitív csak erősödik. Hát majd kiderül. Írj majd később is hogy mi van veled, mi történt. Nagyon szomorú dolog ez, mikor ott van, és végül még sincs.

2015. okt. 22. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!