Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-Epil teszt mennyire megbízha...

X-Epil teszt mennyire megbízható? Volt másnak is ilyen, és mégsem volt baba?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 7. 08:43
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
A teszt reggel készült, a kép viszont este, tehát időn túl, ami ugye nem értékelhető. Viszont máskor is volt negatív tesztem, azon időn túl sem volt semmi ilyesmi.
2015. okt. 7. 14:12
 12/56 anonim ***** válasza:

Én is teszteltem már máskor is ugyanilyen fajtával, amin nem volt ilyen csík időn túl sem, konkrétan pont egy nappal azelőtt, hogy ilyen hajszálcsíkos lett egy másik, ugyanabból a 2 db-od x-epil csomagból, úgyhogy sajnos ez nem jelent semmit. Ettől meg egy másik teszt lehet később pozitív, de ez egy negatív teszt.

Az x-epil hajlamos erre a vékony száradási csíkra, általában száradás után kb. 50 perccel tűnik fel azokon, amiken feltűnik (nem mindegyiken szokott).

2015. okt. 7. 14:36
 13/56 anonim ***** válasza:

Az én xepil tesztem is ilyen lett tegnap este mint a tiéd. A Gabriel teszt meg ilyen lett most:

[link]

Egyre kíváncsibb vagyok...

2015. okt. 7. 21:23
 14/56 anonim ***** válasza:
13-as, a te tegnapi teszteden vastag a csík:)
2015. okt. 7. 22:14
 15/56 anonim ***** válasza:
Bocs, a 14-es választ annyiban visszaszívom, hogy száradás után valóban vékony csíkos lett, de elõtte vastag volt.
2015. okt. 7. 22:18
 16/56 anonim ***** válasza:
Nekem is lett egy ilyen x epilem!! De ha jobban megnézem akkor látszik az egész vonal vastagsága,de az elején vagyis a bal oldali széle,nekem is ilyen vékony csíkos! Vagyis kettő lett ilyen csíkos,de halványabban,mert csak 8-10 dpo.-n vagyok.
2015. okt. 8. 00:02
 17/56 mandiga ***** válasza:

Ma reggel csináltam tesztet, One Step 10-es. Nagyon halványan én látok valamit, érdekelne, hogy ti is látjátok-e. 11. dpo-n lehetek kb, átlag 25 naposak a ciklusaim, szeptember 17-én volt meg.

[link]

Remélem jó linket adtam meg.

Köszi a válaszokat.

2015. okt. 8. 08:43
 18/56 anonim ***** válasza:
Szia. Jó a link. Igen pozi!!! Nekem is tegnapi pont ilyen X Epilből ma reggel is pozi lett!! :)
2015. okt. 8. 08:52
 19/56 mandiga ***** válasza:

Szióka.

Azt mondod pozi? Neked is? Gratulálok. A szivem kiugrik a helyéből. :)

2015. okt. 8. 09:06
 20/56 anonim ***** válasza:
Nekem is majd kiugrik!! Hihetetlen!! Gratulálok neked is! Én még azért félek,hogy megjön. Olyan érzésem is van,hogy mindjárt megjön. Meg hát ugye korán tesztelésnél ez előfordulhat,hogy a szervezet szelektál ha valami nem stimmel. De legyen minden rendben!!!! :)
2015. okt. 8. 09:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!