Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-Epil teszt mennyire megbízha...

X-Epil teszt mennyire megbízható? Volt másnak is ilyen, és mégsem volt baba?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 7. 08:43
1 2 3 4 5 6
 41/56 mandiga ***** válasza:

Köszönöm, én is gratuálok a 3 lánykádhoz, gondolom szeretnétek egy kisfiút. Nekem van lánykám meg fiam is.

Ha teszteltél írj, és próbálj meg venni érzékenyebbet.

Én nem értem, hogy egyik nap halvány, másik nap negatív.

Fura, de majd holnap kiderül, hogy megjön-e vagy sem, nekem is megjön érzésem van tegnap óta, és a derekam is fáj.

2015. okt. 11. 21:05
 42/56 anonim ***** válasza:
Írj ha ma is tesztelsz! :)
2015. okt. 12. 07:12
 43/56 mandiga ***** válasza:

Nekem reggel megjött. :(

Veledf mi van? Teszteltél?

2015. okt. 12. 12:55
 44/56 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( Görcsölgetés továbbra is. Mikor megyek a lányokért,akkor veszek tesztet. 5-6 körül csinálom meg. Majd írok!
2015. okt. 12. 13:45
 45/56 anonim ***** válasza:
Csináltam egyet. Full negatív!!! :(
2015. okt. 12. 19:00
 46/56 mandiga ***** válasza:

Sajnálom. Nem értem mi ez. Nekem megjött, de az is lehet a teszt volt rossz? Mikor pozi lett egymás után négyet csináltam, és mind az volt. Furcsa. Neked meg orvoshoz kellene menned. Minél elöbb, és megtudod mi van, vagy mi nincs. Én is gondoltam rá, mert középidőben kb elég erős fájdalmaim vannak és ez a második hónapja. Pénteken meg barnáztam is, eddig mensi elött még soha. Talán készült valami, vagy nem tudom mire gondoljak. Lehet pár nap múlva veszek egy tesztet, de már félek tőlük. :(

Írj majd, mert kiváncsi vagyok mi van veled. Szoritok neked.

2015. okt. 12. 19:51
 47/56 anonim ***** válasza:
Holnap délelőtt doki. De sajna az sztk-ban fél napot ott kell ülni,mire sorra kerül az ember. :( Nagyon kíváncsi vagyok,mit mond majd a doki! Köszi,hogy írtál! ;)
2015. okt. 13. 02:51
 48/56 anonim ***** válasza:
Szia. Voltam dokinál. Egy 7x3 mm-es petezsákot látott,de benne semmit,mert vagy korai,vagy nem lett volna egészséges és nem fejlődött tovább. Nyilván akkor meg is fog jönni. A negatív tesztek vészjóslóak. :( Ha nem jön meg 2 hét múlva kontroll. Addig meg marad az ima,remény!!!! Ha most sem marad meg,akkor hormonvizsgálat lesz. Mivel ez volt 4. hónapban,7. hónapban meg most is! De Isten adja,hogy egészséges legyen,fészkelje be magát rendesen!!!!
2015. okt. 13. 12:28
 49/56 mandiga ***** válasza:

De örülök, hogy írtál. Akkor lehet nálam is ez lehetett, vagy a teszt volt rossz? Olyan rossz, hogy nem tudom. Sokat filózok rajta.

Nekem több mint 10 éve volt egy terhességem, ahol csak üres petezsák volt. Elején minden rendben volt, megkaptam a kiskönyvet is, majd elkezdtem barnázni, olyan sötététebb és szárazabb barnázás, nem tudom másképp írni, és az ultrahangon csak üres petezsákot láttak. Több hetes voltam már, mire egyik este elkezdtem vérezgetni a több napi barnázás után, és el is vetéltem otthon, borzalmas fájdalom volt. Másnap mentem be a kórházba, megvizsgáltak, hüvelyi ultrahang, kijött belőlem minden, és nem kellett művileg befejezni. Az nagyon megviselt. Utánna született három gyerkőcöm, szinte első próbálkozásra. Nagyon szorítok neked, és írj majd, kiváncsi vagyok mi lesz veled, remélem baba lesz.

2015. okt. 14. 08:08
 50/56 anonim ***** válasza:
Azt mondta a doki,hogy a teszteknek lehet hinni,ha nagyon halvány akkor is pozitív.mivel ilyenkor elkezdődik valami. Nem bírok 2 hetet várni,hogyna addig nem jön meg,remélem nem fog,akkor hétfőn vagy kedden vissza megyek. Most nagyon görcsöl szúrkál a hasam,meg fehér testápolós folyásom van elég sok. Majd írok neked ide,hogy hogyan alakul!
2015. okt. 14. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!