X-Epil teszt mennyire megbízható? Volt másnak is ilyen, és mégsem volt baba?
Köszönöm, én is gratuálok a 3 lánykádhoz, gondolom szeretnétek egy kisfiút. Nekem van lánykám meg fiam is.
Ha teszteltél írj, és próbálj meg venni érzékenyebbet.
Én nem értem, hogy egyik nap halvány, másik nap negatív.
Fura, de majd holnap kiderül, hogy megjön-e vagy sem, nekem is megjön érzésem van tegnap óta, és a derekam is fáj.
Nekem reggel megjött. :(
Veledf mi van? Teszteltél?
Sajnálom. Nem értem mi ez. Nekem megjött, de az is lehet a teszt volt rossz? Mikor pozi lett egymás után négyet csináltam, és mind az volt. Furcsa. Neked meg orvoshoz kellene menned. Minél elöbb, és megtudod mi van, vagy mi nincs. Én is gondoltam rá, mert középidőben kb elég erős fájdalmaim vannak és ez a második hónapja. Pénteken meg barnáztam is, eddig mensi elött még soha. Talán készült valami, vagy nem tudom mire gondoljak. Lehet pár nap múlva veszek egy tesztet, de már félek tőlük. :(
Írj majd, mert kiváncsi vagyok mi van veled. Szoritok neked.
De örülök, hogy írtál. Akkor lehet nálam is ez lehetett, vagy a teszt volt rossz? Olyan rossz, hogy nem tudom. Sokat filózok rajta.
Nekem több mint 10 éve volt egy terhességem, ahol csak üres petezsák volt. Elején minden rendben volt, megkaptam a kiskönyvet is, majd elkezdtem barnázni, olyan sötététebb és szárazabb barnázás, nem tudom másképp írni, és az ultrahangon csak üres petezsákot láttak. Több hetes voltam már, mire egyik este elkezdtem vérezgetni a több napi barnázás után, és el is vetéltem otthon, borzalmas fájdalom volt. Másnap mentem be a kórházba, megvizsgáltak, hüvelyi ultrahang, kijött belőlem minden, és nem kellett művileg befejezni. Az nagyon megviselt. Utánna született három gyerkőcöm, szinte első próbálkozásra. Nagyon szorítok neked, és írj majd, kiváncsi vagyok mi lesz veled, remélem baba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!